Phonak CROS H2O

El nou transmissor Cros de Phonak li proporciona la possibilitat de gaudir de les activitats a l’aire lliure.

Amb el nou sistema H2O que ja incorporen els audiòfons Phonak, vostè podrà portar-lo a la platja, en un dia de pluja o realitzant activitats aquàtiques.

Quan hi ha una pèrdua unilateral i només és possible adaptar una oïda, un sistema CROS pot ser la millor opció?

Quan existeix una pèrdua auditiva en una oïda que no pot ser recuperada, i l’altra oïda té una audició gairebé normal, el sistema d’adaptació CROS (contralateral routing of signal) és el més aconsellable. L’ajust del sistema CROS transmet els sons que es produeixen en el costat del cap amb pitjor audició a l’oïda amb audició normal. Això implica col·locar un audiòfon en l’oïda pitjor de manera que el micròfon reculli els sons d’aquest costat i transmeti els senyals elèctrics a l’auricular de l’audiòfon col·locat en l’oïda millor. Això proporciona al pacient una audició “per tots dos costats” encara que no una audició en “tots dos costats”.

Movie_Phonak_CROS_Launch_Announcement_2.12min_ES_640x360

Si l’oïda millor també pateix pèrdua auditiva, aleshores l’adaptació es denomina BiCROS (bilateral CROS). En aquest tipus de solució, es col·loquen micròfons en tots dos costats, i tots els sons són amplificats i transmesos a l’oïda millor. Hi ha diferents mètodes que poden ser usats per realitzar adaptacions CROS. Les adaptacions CROS i BICROS consisteixen en un dispositiu que transmet el senyal des de l’oïda amb pitjor audició, a l’oïda amb millor audició mitjançant senyal de radiofreqüència.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada