Acúfens i audiòfons

La meva pèrdua d’audició va ser detectada quan tenia 5 anys i des d’aquell dia porto audiòfons. Quan era un adolescent de vegades no els portava, doncs em feia una mica de vergonya. Avui que tinc 37 anys, els porto tot el dia.

També pateixo acúfens a l’odia esquerra, sento un xiulet de forma constant. Els he patit de forma discontinua, doncs durant anys havien desaparegut però en els últims anys han tornat a aparèixer.

Mai abans havia tingut problemes per dormir, però ara apareixen amb tanta intensitat que no puc concentrar-me amb la meva feina i no puc descansar per les nits. Crec que en aquest moment l’acufen està descontrolat. L’acufen empitjora quan penso en ell, per exemple ara mentre escric aquestes paraules. També succeeix el mateix quan estic cansat o nerviós.

La part positiva d’aquest procés és que quan uso els audiòfons la intensitat de l’acufen decreix. L’amplificació dels sons externs fa que els sorolls que sento al meu cap siguin més baixos. Porto anys esperant un tractament efectiu per solucionar aquest problema.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada