Audiòfons: Esperi que a l’inici la seva veu soni diferent

Per molts motius, la seva veu pot resultar-li estranya al principi – com si estigués dins d’un barril. Aquesta és una percepció habitual, i es diu l’efecte d’oclusió. Si vostè no s’habitua a la sonoritat de la seva veu quan usa els audiòfons, llavors pateix un efecte d’oclusió molt pronunciat. Parli amb el seu audiòleg si aquesta situació no es resol després d’uns pocs dies d’ús.

En moltes ocasions, aquesta sensació, pot alleugerir-se ampliant la grandària de la ventilació del motlle o variant la quantitat de guany que els audiòfons donen en sons greus. El seu audiòleg tracta aquest tema freqüentment, i està capacitat per solucionar-ho en un període breu de temps.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.