Audiòfons: Aprendre a manipular i mantenir-los

Vostè hauria d’assistir a la primera visita amb la seva parella o algun familiar proper. Durant aquesta sessió, li explicaran com manipular els audiòfons, com netejar-los, i com canviar les piles. Vostè rebrà informació escrita sobre audiòfons i un catàleg per a usuaris. Tingui en compte, que l’apartat de les piles és particularment important. Estigui segur que s’emporta les suficients unitats a casa seva, i usi-les exactament igual com li ha indicat el seu audiòleg.

Tingui present que ha de deixar la piles fora de l’abast de nens i animals domèstics. Serà difícil per a vostè recordar totes les coses que li ha comentat el seu audiòleg durant la primera visita. No oblidi recollir el catàleg en la primera visita. Serà de gran valor per a vostè, particularment durant les primeres setmanes d’adaptació.

 

 

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.