Com m’ajuden els audiòfons?

audiopacks audiologia audiofons prova barcelona

Podem dir que  l’objectiu priritari dels audiòfons és millorar la comunicació personal amb amics i  familiars

Aquesta millora comunicativa comporta guanyar independència i libertat per prendre decisions en un món on la comunicació és molt ràpida.

Per a les persones amb pèrdua auditiva, un audiòfon ajuda a aconseguir aquest objectiu. Hi ha tres coses importants que tot futur usuari ha d’ entendre sobre els audiòfons.

  1. Els audiòfons no reparen una pèrdua auditiva: Els audiòfons s’ajusten als pacients per ajudar-los a escoltar el discursos per tal de comunicar-se de manera efectiva . La hipoacúsia neurosensorial és generalment una pèrdua permanent de l’audició, i l’audiòfon s’ajusta mecànicament i electrònicament per ajudar a compensar les parts de l’orella i del sistema nerviós central que estan lesionades.
  2. L’audiòfon és un convidat a l’orella: Els audiòfons funcionen bé quan estan instal·lats còmodament a l’orella. Els pacients que porten per primera vegada un audiòfon generalment experimenten algun grau de sensibilitat en l’oïda. El nivell de sensibilitat pot ser tan simple com l’adaptació a un nou parell de sabates o pot ser una petita irritació inicial. Tota adaptació als audiòfons requereix d’un periode de prova guiat, paciència i persistència. Adaptar-se als ara nous sons quotidians és difícil i requereix pràctica (per exemple, les aus, els plats i els coberts, els cops de portes o el soroll del teclat de l’ordinador). A mesura que s’afegeix el soroll de diferents ambients sonors (restaurants, centres comercials, carrer i multituds) a una condició d’escolta silenciosa, la persona pot començar a experimentar problemes .
  3. La paciència i expectatives raonables són un ingredient clau per iniciar a un usuari d’audiòfons. Com que les persones tenen diferents graus i tipus de pèrdua auditiva i fa diferent temps que tenen aquest problemes, les dificultats per escoltar poden variar dramàticament en magnitud i tipus entre les persones. La persona que espera que amb un audiòfon podrà escoltar perfecte o gairebé perfecte en tots els ambients sonors és un pacient que és probable que es decebi. Un pacient realista tindrà una comprensió de la necessitat i demandarà una pràctica guiada durant el periode de prova dels audiòfons.

    Per obtenir més informació sobre com els audiòfons y el procés de prova feu click aquí.

Audiosocial es el blog de Audiopacks Audiología y Logopedia: centro auditivo en Barcelona en la calle Muntaner 142  08036 Audífonos y ayudas técnicas para solventar los problemas de audición.

Audiopacks audiologias i logopedia barcelona audífonos phonak centro oficial ZIP infantil

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.