Millorar l’experiència auditiva (II)

Seure en el lloc adequat

Les situacions sorolloses són de vegades frustrants. Una de les coses que vostè pot fer és estar segur que està assegut en el “lloc adequat”. Quan es trobi en un ambient sorollós, la majoria d’audiòfons intenten millorar la senyal que prové de davant del seu nas i reduir els sorolls que venen dels costats i de darrera.

Quan estigui en un restaurant, intenti situar-se d’esquena al soroll i davant de les persones amb qui vulgui mantenir una conversa. Això l’ajudarà a millorar la comunicació en ambients amb soroll.

audiopacks barcelona Com millorar la seva experiència auditiva amb audiòfons audiologia logopedia

Revisions periòdiques

Acudeixi al seu centre d’audiologia regularment. És recomenable realitzar visites periòdiques de manteniment com a mínim cada 6 mesos. Tenir els seus audiòfons nets i amb el manteniment fet és essencial. L’ajudarà a sentir de forma més clara i a allargar la vida de les piles. A més a més, és aconsellable realitzar una audiometria periòdicament. Els audiòfons es poden ajustar si la seva audiometria varia.

Entreni el seu cervell

Tornar a entrenar el seu cervell a decodificar i desxifrar els sons, és una activitat necessària per a persones que tenen pèrdua d’audició. La memòria juga un aspecte fonamental en el processament de la informació. Hi ha coses força simples que vostè pot fer per a entrenar el seu cervell. Por ser simplement llegir un artícle del diari en veu alta i que després ho faci la seva parella. També pot obtenir una versió d’audio d’un llibre i escoltar-lo mentre vostè llegeix el llibre.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada