Protegir-los de la calor de l’estiu

Qualsevol dispositiu electrònic pateix més amb la calor de l’estiu. Els seus audiòfons no queden excemptes d’aquesta condició. A continuación els detallem 4 consells per tal d’evitar anomalies en el seu funcionament.


1. Prevenir la humitat

La humitat és un dels pitjors enemics del seu audiòfon. La suor i l’aigua poden afectar a les petites peces electròniques del seu interior. Per tal d’evitar qualsevol obturació del tub del motlle, usarem amb més freqüència  la pera de color blau per tal d’extreu-re la humitat.

També usarem un drap suau i sec per evitar l’acumulació d’humitat en els seus audiòfons. Recomanem també l’us diari d’un deshumidificador electrònic per a reduir la condensació i mantener els circuits en bon estat. Cal tenir especial cura si els seus audiòfons no són resistents a l’aigua, dons a l’estiu és molt freqüent banyar-se al mar i a la piscina, i podrien malmetre’s si entressin de forma prellongada en contacte amb l’aigua.

 

2. Els bacteris

La humitat dels mesos d’estiu afavoreix el creixement de bacteris i fongs en els seus audiòfons, per la qual cosa és encara més important la desinfecció amb productes destinats a aquest fi. Les tovalloletes desinfectants fetes específicament per a audiòfons tenen la mida perfecte perquè vostè pugui portar-les a la cartera, i per tant es puguin usar en qualsevol contexte.

3. No deixi que la seva pèrdua d’audició afecti les seves vacances d’estiu

Proveir-se de tubs dels motlles i piles de recanvi, així com reservar una habitació d’hotel que s’adapti a les seves necessitats auditives, són elements que faran que les seves vacances siguin més relaxades. Els hotels estan obligats a tenir un cert nombre d’habitacions per a persones amb problemes auditius, i acostumen a tenir senyals visuals per a les alarmes, telèfon i el timbre.

Audiòfons: Tenir cura d’ells amb la calor de l’estiu Audiopacks prova barcelona

4. Evitar les temperatures altes

Asseguri’s de no deixar els seus audiòfons sota l’exposició directa del sol, ja que la calor pot fer malbé els seus audiòfons. Guardi’ls en un lloc fresc sec quan no els estiguis usant. Quan estigui a l’aire lliure, usi un barret per a cobrir-los de la llum del sol.

Convé, abans de marxar de vacances, fer una visita al seu audiòleg protèsic per tal de realitzar el correcte manteniment dels seus audiòfons, i assegurar-se unes vacances sense incidències.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.