Autosense de Phonak per Audéo V

El propers audiòfons Phonak Audéo V són alimentats per la nova tecnologia de xip de Venture, proporcionant el doble de la potència de processament alhora que redueix el consum de bateria.

Audiòfons: Autosense de Phonak per Audéo V Audiopacks

Amb aquest producte disponible a inici de 2015, Phonak presenta la propera generació de la tecnologia de l’automatització: AutoSense OS (tecnologia de l’automatització per a una adaptació sense fissures d’un paissatge sonor a un altre).

Audéo V estarà disponible en quatre models discrets – noves carcasses reforçades amb materials compostos d’alta tecnologia per a una major durabilitat. Con a novetat es disposarà del nou model V-10, el dispositiu auditiu RIC més petit amb Binaural VoiceStream Technology  i botó polsador.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.