Què no ha de fer amb els audiòfons

Què no ha de fer amb els seus audiòfonsTots sabem que hem de mantenir els nostres audiòfons, igual que hem de mantenir altres coses com les cases i els cotxes.

Tots els usuaris volem obtenir em màxim rendiment del nostres audiòfons i esperem que ens funcionin òptimament durant molts anys.

Ara us detallem els 5 pitjors hàbits dels usuaris d´audiòfons que cal evitar:

  1. Neteja dels audiòfons a la nit. Quan es treuen els audiòfons de les orelles, és possible veure cera a la part interna del dispositiu. La majoria de les persones senten l necesitat de netejar les restes de cera. És normal, però per desgràcia, la cera de l’oïda en aquest moment encara pot estar enganxosa i humida. L’intent de netejar els audiòfons en aquest moment pot deixar el port de sortida de so de l’audiòfon obstruït perquè en realitat ajudem a empènyer la cera i segellar la sortida del so. Per això aconsellem deixar la neteja fins al matí . Al matí, tota la cera de l’oïda que està en el seu audiòfon s’haurà assecat i pot ser fàcilment raspallada amb un raspall de neteja o teixit. També és útil usar una màquina de secat en els casos mes extrems de producció de cera.
  2. Emmagatzemar els seus audiòfons al bany. No ha de guardar mai els audiòfons en llocs amb humitat excessiva . Els audiòfons són dispositius electrònics i amb un excés d´humitat es poden oxidar i provocar un curtcircuit en els components interns. Mantingui els seus audiòfons en un lloc sec i segur en un armari lluny de les mascotes i els nens petits.
  3. L’ús dels audiòfons durant la seva cita amb el perruquer. A vegades la gent s’oblida que, encara que es renta els cabells, els audiòfons poden mullar-se. Intenti recordar treure els audiòfons i posar-los en una caixa abans de tenir el seu cabell rentat. A més, tracti de no posar els audiòfons fins que no li hagin posat la laca pel cabell . La laca per al cabell pot crear una capa transparent sobre els seus micròfons i aturar el so d’entrada del so.
  4. Només anar al seu audiòleg quan els audiòfons no estan funcionant adequadament. Les revisions trimestrals són necessaris per mantenir els seus audiòfons de forma òptima durant molts anys. A més, al tenir una neteja professional, vostè pot trobar al final de la cita que els audiòfons sonen més fort que quan ha entrat per la porta del seu centre audiòlogic.
  5. La col·locació dels audiòfons sobre un teixit. Nosaltres com audiòlegs, hem rebut en nombroses ocasions la trucada d’un usuari que ens comenta que creu que ha perdut els audiòfons quan els va col·locar en un teixit – mocador de paper i un altre membre de la familia els van tirar sense voler! Quan un usuari es treu els audiòfons els ha de posar en una caixa.
Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.