Nous Oticon Alta 2

La marca danesa Oticon presenta el seu nou audiòfon retroauricular Alta 2, una bona solució auditiva que ofereix una bona comprensió del parla amb l’objectiu que l’usuari no senti cansament al final del dia.

Això és el que ofereix Alta2, un dels dispositius més discrets que existeixen. Alta2 ofereix totes les tecnologies BrainHearing™ de Oticon, que contribueixen per oferir-li una bona qualitat sonora en tot tipus de situacions.

Per participar en converses ràpides i interactives ha de ser capaç de comprendre de forma fàcil i ràpida tot el que es diu, per això gràcies a la gran tecnologia de protecció de la parla, seguir els canvis d’interlocutor d’una conversa ràpida requereix menys esforç. A més, el nou Soft Speech Booster fa que sigui molt més fàcil participar en converses privades i tranquil·les.

Oticon ConnectLine fa que sigui més fàcil estar en contacte amb els seus sers estimats en la distància i li permet gaudir de més opcions d’entreteniment. Realitzar trucades telefòniques o video xats, escoltar música o veure la televisió… tot és molt més fàcil.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.