Renovo els audiòfons?

audiopacks-marca-aigua-47Si vostè ja és un usuari d’audiòfons, vostè ja sap que els audiòfons són una inversió important . La bona notícia és que estan pensats per al llarg termini. Tots els  audiòfons estan pensats per duran com a mínim 5 anys, i poden durar molt més temps amb bona cura i manteniment. Però com amb qualsevol dispositiu  que té un ‘ús diari ( sobretot en un ambient humit , com l’oïda ) el rendiment amb el temps es pot minvar.

Saber exactament quan és el moment de reemplaçar els audiòfons pot ser difícil. Hem reunit les següents  pautes per ajudar-lo a saber si és el moment de provar un nou parell d´audiòfons.

1. La seva salut auditiva necessita un canvi ?  Cal fer revisions audiològiques anuals de la seva audició i realitzar el manteniment oportú dels audiòfons. En ocasions, canvis en el grau d´audició poden significar que la persona es pot beneficiar d’un tipus diferent d’audiòfons.

2. El seu estil de vida ha canviat ?    Si vostè no prioritza la discreció, potser li cal una ajuda auditiva més fàcil d´usar a causa de l’artritis o problemes de visió, o tenir una ajuda a prova d’aigua després de fer natació o muntanyisme. Un canvi d’estil de vida pot ser senyal que és l´hora d’un canvi d´audiòfons.

3. Està  a punt per a una tecnologia més sofisticada ?  Igual que el telèfon mòbil, la televisió i la tecnologia informàtica, la tecnologia del audiòfons ha avançat ràpidament en els últims cinc anys. Els avenços inclouen una millor detecció de la parla en soroll i connectivitat sense fils per a mòbils i altres dispositius. Si vostè fa que té els seus audiòfons actuals mésd de 5 anys, és possible que pugui millorar notablement la seva audició gràcies al  últims audiòfons digitals.

4. Ha tingut últimament reparacions habituals i costoses dels antics audiòfons ?   Parli amb el seu audioprotetista per ajudar a sospesar els pros i els contres d´un canvi.  Contacti amb el seu audiòleg de confiança i si és necessari, demani una prova d’audiòfons, sense compromís per ajudar a veure si els nous audiòfons funcionen millor que els actuals.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada