Acostumar-se als audiòfons

Una gran nombre de gent espera massa temps abans d’adquirir el seu primer audiòfon i sovint han oblidat com és una audició normal.

A causa d’això, els sorolls com per exemple de les veus o del tràfic, de vegades semblen massa alts quan s’utilitza un audiòfon per primera vegada. Normalment, els sons són molt diferents quan es comparen amb una audició normal.

Tot seguit, trobarà alguns consells útils per a les persones que comencen a utilitzar audiòfons per primera vegada.

audiopacks audiofons prova barcelona

Cal tenir en compte:

  • No es pot comparar els audiòfons amb les ulleres. Quan utilitza ulleres per primera vegada, pot veure la diferència al moment, però amb els audiòfons un ha d’acostumar-se a l’audició de forma diferent.
  • No està de més practicar per ser un bon usuari d’audiòfon. Això significa que ha de seguir utilitzant l’audiòfon i no treure-li-ho quan comenci a irritar-li. És necessari que mantingui un diàleg continu i adequat amb el seu audiòleg. Com més els expliqui sobre les seves experiències amb l’ús de l’audiòfon, millor se li podrà ajustar.
  • L’ajust dels audiòfons és un procés perllongat. Quan estigui més familiaritzat amb el seu audiòfon, podrà definir amb major claredat que un determinat so sembla com si estigués massa proper a vostè.
  • La utilització d’audiòfons per primera vegada és també un procés psicològic. No està de més comentar les seves expectatives i les seves experiències.
  • És una bona idea tenir un objectiu personal i un pla d’acció: De què ha de ser conscient i les diferents expectatives en diferents períodes, etc. Això li serà de bastant ajuda per acostumar-se a utilitzar els audiòfons, tant físicament com mentalment.
  • Parli amb altres persones que sofreixin problemes d’audició i que utilitzin audiòfons. És molt probable que tinguin moltes experiències que compartir amb vostè.
Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.