La compra d’audiòfons on-line

audiopacks audiologia audifonos compra online audiofonsMés del 95% de les persones que compren els seus audiòfons per Internet (venda on-line), acaben comprant els següents audiòfons directament en un establiment físic i no pas al proveïdor en línia.

La venda d’audiòfons a través d’internet es una tendència incipient de la indústria, però el model de negoci no afavoreix al pacient, ja que després sorgeixen costos desconeguts i inesperats a llarg termini després de la compra. Els audiòfons que es venen on-line, no es personalitzaran per satisfer les seves necessitats, donat que no estan adaptats per una pèrdua auditiva específica.

La única intenció d’aquest sistema es realitzar la venda. En aquests casos els clientes no reben una avaluació adequada per determinar la causa i la gravetat de la seva pèrdua auditiva abans de realitzar la compra dels audiòfons.

A més, els preus de les pròtesis auditives en el mercat on-line, no inclouen el manteniment posterior a la compra. De vegades els pacients descobreixen que els dispositius comprats virtualment no encaixen ni poden fer front a les amplificacions personals necessàries.

audiopacks audiologia audiofons barcelona

Es en aquest punt quan es veuen obligats a buscar un altre proveïdor per fer una sèrie d’ajusts i tenen que pagar per cada reparació, canvi de peces o neteja.

Els proveïdors d’atenció auditiva especialitzats, son diferents ja que saben com personalitzar un audiòfon amb el seu cas auditiu concret; això permet construir una relació llarga per ajudar a realitzar un ajust més òptim.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada