audiopacks phonak audeo b direct telefono tv prueba barcelona

Phonak Audéo-B Direct

El nou audiòfon de Phonak, Audéo B-Direct permet funciona com un auricular inalàmbric Bluetooth. D’aquesta forma l’usuari, podrà utilitzar els micròfons de l’audiòfon per recollir la seva veu durant les trucades i rebre la veu de la conversa als audiòfons (compatible amb terminals Apple i Android).

També disposa de l’opció de contestar o rebutjar les trucades amb tant sols pressionar un dels botons de l’audiòfon. Inclús si l’usuari està en una altre habitació separat del telèfon, convertint-se en un mans lliures real.

El dispositiu Phonak Audéo B-Direct també es pot connectar de forma directa a la seva televisió o un sistema estèreo. També es pot connectar per mitjà d’un nou concentrador multimèdia compacte anomenat Phonak TV Connector.

Aquesta solució “plug and play” (connectar i funcionar) converteix els seus audiòfons en dispositius capaços de transmetre el so amb alta qualitat, amb l’objectiu de que pueda disfrutar de sus programas de TV y películas favoritos en excelente calidad de sonido estéreo.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.