audiopacks audifonos audiofons phonak tv connector audeo barcelona

Phonak TV Connector

El TV Connector és un dispositiu d’audio fàcil de configurar i d’utilitzar que s’utilitza amb els audiòfons Phonak Audeo B-Direct i admet connectivitat directa.

Gràcies al nou protocol de transmissió de 2,4 GHz exclusiu, proporciona a l’usuari d’audiòfons la transmissió d’àudio de baix consum energètic amb excel·lent qualitat en estèreo i sense retard de senyal perceptible, dins d’una distància de fins a 15 metres.

Una vegada que el TV Connector es connecta al televisor i a la font d’alimentació, detecta de forma automàtica els audiòfons compatibles dins d’un radi d’1 metre. Sense necessitat de realitzar cap procés d’aparellament.

El TV Connector admet una quantitat il·limitada d’audiòfons connectats amb un sol dispositiu. Cal tenir en compte que TV Connector només és compatible amb Phonak Audeo B-Direct. La resta d’audiòfons sense fil són incompatibles

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.