audiopacks audiofons audifonos barcelona resound up smart

Audiòfon ReSound Up Smart

ReSound Up Smart aporta la revolucionària tecnologia Smart Hearing de ReSound als audiòfons destinats als nens i adolescents. Juntament amb ReSound Micro Mic i Multi Mic, una selecció de solucions de FM i la transmissió sense fil des d’iPhone, iPad, iPod touch*, ReSound Up Smart proporciona la base per maximitzar el desenvolupament de la parla i el llenguatge pels nens de totes les edats.

Els audiòfons ReSound Up Smart es basen en Surround Sound by ReSound. Amb l’ús d’algoritmes avançats que emulen l’oïda humana, s’aprofita al màxim la capacitat natural del cervell per reconèixer sons i determinar d’on procedeixen.

Inclou funcions avançades per reduir el soroll i millorar la direccionalitat, que es poden aplicar quan sigui apropiat per assegurar la audibilitat de la parla a nivells segurs i confortables.

Els audiòfons ReSound Up Smart inclouen les següents prestacions de seguretat:

  • Recobert amb nanotecnologia iSolate per dins i per fora per repel·lir l’aigua, la pols i les substàncies corrosives com el cerumen i la suor.
  • Disseny robust i elegant amb una àmplia varietat de colors
  • Sistema de colzes de diverses grandàries per a un ajust segur en qualsevol orella
  • Indicador LED mostra l’estat funcional de l’audiòfon i de la càrrega de la pila
  • Bloqueig del portapilas el doble de sòlid del que la legislació requereix

Resound Up Smart també es compatible amb l’aplicació ReSound Smart, que permet comprovar l’estat dels audiòfons del seu fill, ajustar el volum i controlar la connexió amb els accessoris sense fils ReSound.

Els nens majors i adolescents el poden usar per si mateixos per personalitzar la seva experiència amb els audiòfons. Poden ajustar el volum de cada oïda, els greus i aguts, canviar de programa i guardar els seus ajustos preferits per a llocs específics. Fins i tot poden utilitzar-ho per trobar els audiòfons si els perden.

* Tots els estils excepte Mini BTE inclouen funcions per iPhone i comunicació d’oïda a oïda.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.