Oticon ConnectClip

Oticon ha introduït el nou accessori integrat sense fils ConnectClip. Està dissenyat per utilitzar els audiòfons de la família Opn com uns auriculars estèreo, així com realitzar i agafar trucades en mode mans lliures i escoltar música directament des d’un telèfon smartphone. També permetrà escoltar a distancia (funció de micròfon remot).

El nou dispositiu integrat ConnectClip ofereix un gran valor, donat que es un dispositiu 3 en 1: Streamer d’àudio, un micròfon i un control per a l’usuari.

Funcions principals de ConnectClip:

  • Streaming d’àudio: El dispositiu permetrà que la senyal de so que provingui de qualsevol font (smartphone, tablet, ordinador, etc) arribi directament als audiòfons.
  • Micròfon remot: El ConnectClip també funciona com a micròfon remot, es a dir, si algú té l’accessori i parla, la veu s’escoltarà de forma clara i directa per mitjà dels audiòfons, amb l’objectiu d’ajudar a escoltar i entendre millor en les situacions més complexes.
  • Control remot: També si ha afegit la funció de control remot, de manera que l’usuari podrà controlar el volum dels seus audiòfons Opn, canviar entre els diferents programes i encendre’ls o apagar-los de forma remota.
Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.