audiopacks audiofons audifonos oticon opn prueba prova barcelona connectclip

Oticon ConnectClip

Oticon ha introduït el nou accessori integrat sense fils ConnectClip. Està dissenyat per utilitzar els audiòfons de la família Opn com uns auriculars estèreo, així com realitzar i agafar trucades en mode mans lliures i escoltar música directament des d’un telèfon smartphone. També permetrà escoltar a distancia (funció de micròfon remot).

El nou dispositiu integrat ConnectClip ofereix un gran valor, donat que es un dispositiu 3 en 1: Streamer d’àudio, un micròfon i un control per a l’usuari.

Funcions principals de ConnectClip:

  • Streaming d’àudio: El dispositiu permetrà que la senyal de so que provingui de qualsevol font (smartphone, tablet, ordinador, etc) arribi directament als audiòfons.
  • Micròfon remot: El ConnectClip també funciona com a micròfon remot, es a dir, si algú té l’accessori i parla, la veu s’escoltarà de forma clara i directa per mitjà dels audiòfons, amb l’objectiu d’ajudar a escoltar i entendre millor en les situacions més complexes.
  • Control remot: També si ha afegit la funció de control remot, de manera que l’usuari podrà controlar el volum dels seus audiòfons Opn, canviar entre els diferents programes i encendre’ls o apagar-los de forma remota.
Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.