Accessoris Resound bimodal

Els accessoris pel sistema bimodal format pel processador Nucleus 7 i els audiòfons ReSound Linx funcionen sense necessitat d’usar collarets, cables ni cordons. Els dispositius  ofereixen llibertat sense fils per poder gaudir d’un major nivell auditiu i viure la vida amb plenitud i comoditat.

Amb el llançament de l’última generació de mini micròfons sense fils (MicroMic i MultiMic) es disposa ara de quatre dispositius en la gamma True Wireless, que permeten participar i interactuar en un gran nombre de situacions d’escolta difícils. Ja sigui parlant per telèfon o acudint a un restaurant o esdeveniment en presència de soroll amb l’objectiu de sentir millor.

Els diferents accessoris utilitzen la mateixa plataforma de tecnologia de 2,4 GHz que els dispositius Bluetooth i Wi-Fi d’ús habitual. La seva tecnologia es robusta i fiable, ja que constitueix l’estàndard de la tecnologia sense fils.

  • MicroMic: El mini micròfon original va ser el dispositiu de major èxit Wireless. La transmissió directa de la parla arriba al processador de so Cochlear Nucleus per ajudar a la gent a mantenir converses en llocs sorollosos i  escoltar amb nitidesa a distància.
  • MultiMic: Micròfon amb transmissió directa al processador de so amb possibilitat de connectivitat màxima (compatibilitat FM, telebobina, connector d’entrada).
  • Phone Clip: Sistema sense fils habilitat per Bluetooth que permet controlar el seu smartphone. Proporciona una connexió de mans lliures amb la tecnologia Bluetooth, que permetrà realitzar i rebre trucades i fins i tot ajustar el volum tan sol prement un botó.
  • Streamer TV: So en estèreo, clar i definit directament des del seu televisor per gaudir d’una experiència equilibrada, amb el so en alta qualitat.

Per realitzar l’emparellament dels accessoris i el processador de so, simplement, haurà de prémer el botó d’enllaç i encendre el seu processador. En pocs segons estarà connectat. Una vegada que hagi enllaçat el seu dispositiu sense fils, podrà encendre-ho i apagar-ho fàcilment prement un botó. Si s’interromp la connexió, per exemple, en sortir de l’abast màxim, el dispositiu es reconnectarà automàticament quan torni a trobar-se dins de l’abast.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.