audiopacks barcelona audifonos audiofons resound bimodal nucleus accesoris accesorios streamer tv phoneclip multimic minimic

Accessoris Resound bimodal

Els accessoris pel sistema bimodal format pel processador Nucleus 7 i els audiòfons ReSound Linx funcionen sense necessitat d’usar collarets, cables ni cordons. Els dispositius  ofereixen llibertat sense fils per poder gaudir d’un major nivell auditiu i viure la vida amb plenitud i comoditat.

Amb el llançament de l’última generació de mini micròfons sense fils (MicroMic i MultiMic) es disposa ara de quatre dispositius en la gamma True Wireless, que permeten participar i interactuar en un gran nombre de situacions d’escolta difícils. Ja sigui parlant per telèfon o acudint a un restaurant o esdeveniment en presència de soroll amb l’objectiu de sentir millor.

Els diferents accessoris utilitzen la mateixa plataforma de tecnologia de 2,4 GHz que els dispositius Bluetooth i Wi-Fi d’ús habitual. La seva tecnologia es robusta i fiable, ja que constitueix l’estàndard de la tecnologia sense fils.

  • MicroMic: El mini micròfon original va ser el dispositiu de major èxit Wireless. La transmissió directa de la parla arriba al processador de so Cochlear Nucleus per ajudar a la gent a mantenir converses en llocs sorollosos i  escoltar amb nitidesa a distància.
  • MultiMic: Micròfon amb transmissió directa al processador de so amb possibilitat de connectivitat màxima (compatibilitat FM, telebobina, connector d’entrada).
  • Phone Clip: Sistema sense fils habilitat per Bluetooth que permet controlar el seu smartphone. Proporciona una connexió de mans lliures amb la tecnologia Bluetooth, que permetrà realitzar i rebre trucades i fins i tot ajustar el volum tan sol prement un botó.
  • Streamer TV: So en estèreo, clar i definit directament des del seu televisor per gaudir d’una experiència equilibrada, amb el so en alta qualitat.

Per realitzar l’emparellament dels accessoris i el processador de so, simplement, haurà de prémer el botó d’enllaç i encendre el seu processador. En pocs segons estarà connectat. Una vegada que hagi enllaçat el seu dispositiu sense fils, podrà encendre-ho i apagar-ho fàcilment prement un botó. Si s’interromp la connexió, per exemple, en sortir de l’abast màxim, el dispositiu es reconnectarà automàticament quan torni a trobar-se dins de l’abast.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.