audiopacks audiologia oms perdida audicion perdua audicio dia mundial 3 marzo

Dia mundial de l’audició

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) segueix comprometent-se amb la prevenció de la pèrdua auditiva. A més de recaptar informació, dades i xifres sobre la sordesa, les seves causes i les seves conseqüències, les estratègies de prevenció, de detecció i de tractament, l’OMS ajuda als Estats Membres a desenvolupar programes d’atenció de l’oïda i l’audició, integrats en el sistema d’atenció primària de salut de cada país.

Entre les seves accions directes, aquest organisme promou l’organització del Dia Mundial de l’audició com a esdeveniment anual, el 3 de març.

En 2018, l’eslògan de la seva campanya internacional és “Escoltem el futur“. El seu objectiu és conscienciar sobre l’augment de la prevalença de pèrdua d’audició mundial, defensar la importància de les accions preventives per detenir el seu augment i reivindicar la necessitat de garantir l’accés a serveis de rehabilitació auditiva i millora comunicativa de les persones amb problemes d’audició.

audiopacks oms dia mundial audicion audicio 3 marzo perdua perdida prevencion prevencio

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada