audiopacks audifonos audiofons barcelona implante coclear implant ciday18

Dia internacional de l’implant coclear

El lema escollit per aquest any 2018: “Sense límits gràcies a l’implant coclear“.

Utilitzar la imatge d’una usuària d’implant coclear, ballarina professional, que ens entronca amb el món de la música, ens indica que la sordesa profunda gràcies a l’implant coclear ha entrat en una altra dimensió, sense límits.

Aconseguir la seva imatge, no ha estat fàcil, però tenir-la per a totes les entitats d’usuaris de IC d’Europa recolza la proposta que el nombre de portadors creix i ha de créixer encara més, difonent el benefici que s’obté, a nivell personal i des del punt de vista econòmic de benefici per a les Administracions públiques.

El dissabte 24 de febrer (Dia del IC a Catalunya) a Barcelona es podrà assistir a la conferència mèdica a càrrec del Dr. César Orús de l’equip d’IC de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, a part d’altres conferències relacionades amb l’apoderament dels joves i l’accessibilitat a la comunicació.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada