Dia internacional de l’implant coclear

El lema escollit per aquest any 2018: “Sense límits gràcies a l’implant coclear“.

Utilitzar la imatge d’una usuària d’implant coclear, ballarina professional, que ens entronca amb el món de la música, ens indica que la sordesa profunda gràcies a l’implant coclear ha entrat en una altra dimensió, sense límits.

Aconseguir la seva imatge, no ha estat fàcil, però tenir-la per a totes les entitats d’usuaris de IC d’Europa recolza la proposta que el nombre de portadors creix i ha de créixer encara més, difonent el benefici que s’obté, a nivell personal i des del punt de vista econòmic de benefici per a les Administracions públiques.

El dissabte 24 de febrer (Dia del IC a Catalunya) a Barcelona es podrà assistir a la conferència mèdica a càrrec del Dr. César Orús de l’equip d’IC de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, a part d’altres conferències relacionades amb l’apoderament dels joves i l’accessibilitat a la comunicació.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.