Audiòfon Resound Linx 3D recarregable

La marca d’audiòfons GN ReSound ha anunciat el llançament dels nous audiòfons Linx 3D recarregables. El model és similar en grandària als seus audiòfons RIC existents. Serà un dels pocs audiòfons MFI (Made For iPhone) recarregables al mercat.

El dispositiu està oficialment designat com LT61-DRWZ i funciona amb una bateria recarregable 312 (sistema recarregable Silver Zinc) subministrada per ZPower, com també ho és la tecnologia de recarrega.

Això garanteix que ha d’haver-hi suficient energia per a un dia complet d’ús, fins i tot si l’usuari realitza transmissions d’àudio i rebent trucades telefòniques. Els audiòfons ReSoundLiNX 3D recarregables proporcionen fins a 16 hores d’ús (sense transmissió) i 14 hores d’ús (amb 2 hores de transmissió directa).

El model recarregable estarà disponible en les tres gammes de tecnologia que s’ofereixen amb la gamma Resound Linx 3D (el 9, el 7 i el 5). També es carregaran amb les característiques tècniques habituals i la possibilitat de ser ajustats de forma remota.

Consells d’ús:

  • No col·loqui els audiòfons en el carregador si aquest es troba desendollat.
  • Si no va a utilitzar els audiòfons durant diversos dies, retiri les piles.
  • Utilitzi un mocador suau i sec per eliminar les restes de pols o brutícia del carregador.
Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada