Phonak Sky B

La companyia Phonak presenta la nova família d’audiòfons pediàtrics que s’adapta a pèrdues de lleus a profundes, especialment dissenyada per ser fàcil d’usar i seguir el ritme dels nens i adolescents més actius.

Els audiòfons Phonak Sky B disposen d’una tecnologia innovadora integrada en una carcassa més robusta i segura amb la finalitat de proporcionar facilitat d’ús i seguretat. Es troben en diversos models, en funció de la potència de sortida (Sky B-M, Sky B-P, Sky B-SP, Sky B-UP, Sky B-RIC), així com en diferents gammes (30, 50, 70 i 90).

El IOs que inclou Sky B compta amb:

  • AutoSense Sky: L’audiòfon s’ajusta automàticament a l’entorn auditiu del nen per a una experiència auditiva excel·lent.
  • SoundRecover 2: Permet l’accés a una àmplia gamma de sons que són essencials per al desenvolupament del parla.
  • Roger: Sistema de comunicació que millora la capacitat dels nens de comunicar-se a distància i en un entorn sorollós.
Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.