audiopacks audiologia audifonos mejora comprension audiofons millora comprensio phonak roger fm

Comprensió en soroll amb Roger

La gamma d’accessoris sense fils digital Roger han estat creats per treballar de forma conjunta amb altres solucions auditives amb l’objectiu de millorar els resultats dels nens i adolescents amb pèrdua auditiva a casa, a l’escola o quan surten amb els amics. Aquesta solució proporciona un major accés al so i al llenguatge de qualitat, inclòs en les situacions més adverses.

Els avantatges del sistema Roger per a nens en edat escolar i adolescents són ben conegudes. Un estudi recent realitzat amb nens en edat preescolar a la Universitat de Vanderbilt va mostrar que l’ús d’un micròfon Roger a casa augmentava la seva exposició a les paraules en aproximadament 5.300 paraules en un dia de vuit hores.

Basant-nos en un promig de temps d’ús d’un audiòfon, això suposa un augment del 42 % en la parla dels pares o els cuidadors que es posa a la disposició del nen, en comparació de l’ús d’únicament els audiòfons. Quan un nen necessita rebre com a mínim 45 milions de paraules per estar llest per a l’escola, el fet de proporcionar a una família un sistema Roger pot marcar la diferència.

A continuació us presentem un llistat dels micròfons i receptors Roger sense fils més actuals i utilitzats:

 

Micròfons

Roger Touchscreen Mic: Incorpora una interfície intuïtiva per al seu ús a l’escola. Amb una funció de micròfon automàtica, tria la manera d’un sol parlant o el d’interacció en grup petit segons la situació.

Roger Pen: Ofereix tecnologia sense fil d’avantguarda amb rendiment superior de paraula en soroll i a distància. Amb una presentació de disseny discret, les seves funcions inclouen confguración de micròfon totalment automàtica o manual i connectivitat Bluetooth el que proporciona una experiència d’escolta integral.

Roger Clip-On Mic:  És un micròfon petit i lleuger que es col·loca en la samarreta. Usar diversos Roger Clip-On Mic és la solució perfecta per a pares i membres de la família, ja que en utilitzar-los de manera conjunta, el nen pot escoltar a tothom.

Roger Inspiro: Aquest micròfon sense fil, dissenyat per a docents, és el component principal del sistema Roger per millorar la comprensió verbal a l’aula.

 

Receptors

Roger X: És un petit receptor universal Roger en miniatura amb endoll europeu de 3 clavilles compatible amb pràcticament tots els audiòfons BTE, processadors de paraula d’implants coclears i dispositius de transmissió.

Receptor Roger (disseny integrat):  complementen perfectament l’elegant contorn dels audiòfons Phonak i estan disponibles en una gamma de colors combinables i versions de seguretat. També existeixen receptors de disseny integrat Roger compatibles amb determinats implants coclears (IC) de Advanced BionicsCochlear i MED-EL.

Roger MyLink:  és un receptor Roger universal fàcil de usar que es porta en el coll i és compatible amb tots els audiòfons o implants coclears que disposin de bobina inductiva.

Roger Focus: És un discret receptor BTE que elimina el soroll ambient i molest per transmetre les paraules de l’orador directament a les oïdes del nen. Aquests dispositius permeten que els nens amb pèrdua auditiva unilateral, els nens que pateixen desordres del processament auditiu (DPA) i els nens amb trastorns de l’espectre autista (TEA) escoltin millor la paraula en soroll.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.