audiopacks audifonos audiofons phonak naida b barcelona

Audiòfon Phonak Naída B

L’audiòfon Phonak Naída B té la capacitat d’aprofitar al màxim les pèrdues auditives severes i profundes gràcies a la tecnologia intel·ligent, que permet fer audibles els sons que abans no s’haguessin pogut escoltar.

El model Naída B està basat en el chipset chipset Belong, amb processament més ràpid i característiques de rendiment extra com SoundRecover2, BroadbandBooster, AutoSense US i Binaural VoiceStream. La gamma disposa de quatre nivells de tecnologia: Naída B30, Naída B50, Naída B70 i el nivell superior amb el conjunt de característiques complet, el Naída B90.

L’audiòfon Naída B disposa d’un nou disseny mecànic (material reforçat amb fibra de vidre que ho fa un 60% més robust que el seu predecessor) i acústic (nou receptor xUP per Naída B-RIC ofereix guany i sortida addicionals amb fins a 6 dB en les baixes freqüències sense un major consum de bateria), a més té l’avantatge afegit de ser resistent a l’aigua i la pols per a una major protecció (classificació IP68).

 

Tecnologia per millorar el rendiment auditiu

SoundRecover2: És el primer algorisme de compressió de freqüència adaptatiu del món i porta els beneficis de SoundRecover al següent nivell. Fins i tot per a aquelles pèrdues auditives difícils d’ajustar on hi ha poca audició d’alta freqüència utilitzable, el so es pot comprimir fins a on sigui audible. El comportament adaptatiu garanteix que la disminució del so d’alta freqüència es produeixi solament quan sigui necessari. Per tant, la qualitat de so de les freqüències mitjanes i baixes es manté, mentre que els sons d’alta freqüència es fan audibles.

BroadbandBooster: una nova forma de digitalitzar, mostrejar i filtrar senyals, augmenta el guany i la sortida per a senyals d’entrada de banda ampla, com la parla, fins a en 5 dB. Els senyals de banda ampla entrants, mitjanes i fortes són més audibles sense cap distorsió per retallada de pic.

AutoSense US: és un sistema operatiu en el cor de l’audiòfon que sempre selecciona les millors configuracions per maximitzar automàticament el rendiment auditiu. Permet extreure, capturar, analitzar i mesclar amb precisió els sons en temps real per adaptar-se amb precisió a l’entorn d’audició d’un client.

Binaural VoiceStream: Transmet tot l’ample de banda d’àudio en temps real i bidireccionalment entre les dues oïdes per a una millor qualitat de so i una incomparable comprensió del parla.

L’audiòfon Phonak Naída B és compatible amb tots els accessoris de transmissió per bluetooth que estan disponibles a la gamma de Phonak: el telèfon DECT II, ComPilot II, RemoteMic i TV Link II.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada