Manteniment d’audiòfons amb Perfect Dry Lux

Al llarg del dia, els audiòfons durant el seu ús estan exposats a diferents nivells d’humitat, com per exemple: la suor o la pluja, que poden arribar a causar danys en els dispositius a llarg termini.

PerfectDry Lux està dissenyat per ser el millor lloc on guardar i protegir els audiòfons durant la nit. A més d’emmagatzemar els audiòfons, l’accessori PerfectDry Lux té una funció de seguretat que controla la temperatura i evita l’escalfament.

A l’hora d’anar a dormir, simplement cal col·locar PerfectDry Lux en la tauleta de nit i accionar-la perquè dugui a terme el procés d’assecat, deixant els audiòfons en lloc segur i rebent la millor cura durant la nit.

Característiques tècniques:

  • Deshumidifica els audiòfons en 30 minuts
  • Dissenyo elegant i portàtil (ideal per usar-ho a casa i viatge)
  • Llum UV 360º
  • Deshumidificació per aire calent premut
  • Sota consum elèctric
  • Acabat amb qualitat i robustesa
Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.