audiopacks audiologia audifonos audiofons perfectdry lux secado assecat mantenimiento manteniment

Manteniment d’audiòfons amb Perfect Dry Lux

Al llarg del dia, els audiòfons durant el seu ús estan exposats a diferents nivells d’humitat, com per exemple: la suor o la pluja, que poden arribar a causar danys en els dispositius a llarg termini.

PerfectDry Lux està dissenyat per ser el millor lloc on guardar i protegir els audiòfons durant la nit. A més d’emmagatzemar els audiòfons, l’accessori PerfectDry Lux té una funció de seguretat que controla la temperatura i evita l’escalfament.

A l’hora d’anar a dormir, simplement cal col·locar PerfectDry Lux en la tauleta de nit i accionar-la perquè dugui a terme el procés d’assecat, deixant els audiòfons en lloc segur i rebent la millor cura durant la nit.

Característiques tècniques:

  • Deshumidifica els audiòfons en 30 minuts
  • Dissenyo elegant i portàtil (ideal per usar-ho a casa i viatge)
  • Llum UV 360º
  • Deshumidificació per aire calent premut
  • Sota consum elèctric
  • Acabat amb qualitat i robustesa
Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.