audiopacks audiologia audifonos audiofons resound linx quattro 4 prueba prova barcelona

Audiòfon Resound Linx Quattro

El grup GN ha anunciat el llançament de l’audiòfon ReSound LiNX Quattro. Dotat de nova tecnologia dissenyada per oferir als usuaris una major capacitat de transmissió d’informació, basada en el núvol i la bateria recarregable més avançada.

Com no podia ser d’una altra forma, el nou model compta amb l’estandard de connectivitat de 2.4 GHz (sisena generació) i la funció d’ajust remot.

audiopacks resound linx quattro 4

Pensat per a sistemes Android

Un comunicat emès per Google ha anunciat la seva col·laboració amb el Grup GN, per portar la transmissió mòbil directa des de dispositius Android als audiòfons. Sent el primer fabricador a habilitar un sistema transmissió directa d’àudio des de dispositius Android.

Els usuaris podran connectar i monitoritzar els seus audiòfons, perquè puguin obtenir tots els avantatges dels seus dispositius sense usar un dispositiu intermedi. Això permetrà que més persones cridin a amics, gaudeixin de la música i d’experiències de so brillants.

 

La solució recarregable més avançada del món

ReSound LiNX Quattro és l’audiòfon recarregable d’ions de liti integrat més petit i durador del mercat. Ve amb un carregador portàtil compacte que admet tres càrregues addicionals i ofereix càrrega ràpida.

Amb un 25% menys de consum d’energia durant la transmissió, ReSound LiNX Quattro és l’únic audiòfon que ofereix 24 hores d’ús fins i tot quan es transmet el 50% del temps i 30 hores d’ús amb una bateria completament carregada sense transmissió.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.