audiopacks audiologia audifonos audiofons audifons barcelona oticon siya prueba prova perdida perdua audicio audicion

Audiòfon Oticon Siya

Els audiòfons Oticon Siya permeten als usuaris captar i amplificar els detalls dels sons quotidians còmodament, contribuint així a millorar la comprensió de la parla.

De la mateixa forma que la família anterior OPN, Oticon Siya inclou el revolucionari sistema de connectivitat a Internet mitjançant la xarxa IFTTT (conegut com l’internet de les coses) i amb tecnologia Bluetooth de 2.4 GHz de baixa energia, tenint així un menor consum de piles. Permet la connexió sense fils de forma directa amb smartphones moderns o televisors entre altres dispositius. És totalment compatible amb ConnectClip d’Oticon.

Oticon Siya compta amb un potent processador (Velox) que processa el so 50 vegades més ràpid que l’anterior generació d’audiòfons. Això li permet proporcionar als sons d’una alta qualitat per captar cada detall en tot moment.

Com a punt fort, disposa d’una potent funció de reducció del soroll, tan ràpida que fins i tot redueix el soroll entre les paraules. Gràcies a la tecnologia Multiband Adaptive Directionality LX, Oticon Siya canvia automàticament entre maneres d’escolta per adaptar-se amb precisió a entorns de so variables, fins i tot quan el soroll es torna intrusiu.

Gràcies a la connectivitat a Internet, els usuaris de Oticon Siya tenen accés a la nova funció Hearing Fitness a l’aplicació Oticon ON. Aquesta nova funció d’exercici ajuda als usuaris a obtenir més rendiment dels audiòfons, consells i ajuda sobre les formes d’escoltar millor, protegir la seva audició i millorar la seva salut.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada