audiopacks audiologia audifonos audiofons audiofon audifono phonak marvel

Audiòfon Phonak Marvel

La plataforma Marvel es centra a millorar l’audició sense limitacions. Oferint un excel·lent rendiment auditiu, comprensió verbal i qualitat sonora, independentment de l’entorn sonor.

L’audiòfon Phonak Marvel ofereix totes i cadascuna de les característiques d’èxit que els consumidors esperen, amb algunes novetats notables de la indústria, com són:

 

AutoSense OS 3.0

L’última generació exclusiva de Phonak reconeix i s’adapta automàticament amb precisió a més ambients sonors que abans. Li proporciona millor qualitat de so transmès per streaming, manté el rendiment auditiu i la comprensió verbal i classifica els senyals transmesos.

 

Tecnologia Binaural VoiceStream

Transmet l’ample de banda d’àudio complet en temps real i de manera bidireccional; d’aquesta manera, aborda els ambients sonors difícils simulant el que fa el cervell amb els sons procedents de tots dos oïdes.

 

Conectivitat Bluetooh

Phonak Marvel pot connectar-se directament al seu telèfon intel·ligent iOS o Android i a altres telèfons compatibles amb Bluetooth per transmetre qualsevol tipus d’àudio. Permet participar en trucades telefòniques amb mans lliures i fins i tot poden configurar-se notificacions telefòniques audibles per sentir-les a través dels audiòfons. Marvel també ofereix transferència de qualitat sonora estèreo per a música, vídeo, llibres electrònics, podcasts i més.

 

Tecnologia AirStream

Phonak Marvel també compta amb AirStream per oferir transmissió de màxima qualitat des de qualsevol televisor o sistema estèreo. Quan s’usa el TV Connector de Phonak, es pot gaudir de programes de TV i pel·lícules amb una qualitat sonora superior. És com usar auriculars sense fils, potser millor, perquè els audiòfons Marvel poden distingir entre la transmissió de discurs i els senyals musicals, i s’ajusta automàticament per proporcionar-li una qualitat sonora optimitzada.

 

Roger

Com a innovació a la tecnologia auditiva, els audiòfons Marvel compten amb RogerDirect, que permet que els micròfons Roger transmetin directament als audiòfons Marvel sense haver de connectar un receptor amb auricular extern. Gràcies a aquesta innovació exclusiva, podrà participar plenament en converses encara que es produeixin en entorns molt sorollosos com a restaurants, reunions en el treball i activitats escolars.

 

Bateria recarregable d’ions de liti

Phonak ha estat el pioner en capacitat de recarrega en el sector de l’audició amb la introducció de les bateries recarregables d’ió-liti. Les bateries estan dissenyades per durar sis anys. Es pot gaudir d’un dia complet d’audició incloent streaming sense haver de preocupar-se per canviar les bateries. Els audiòfons recarregables disposen d’opcions de càrrega fàcils d’usar, inclòs el nou Mini Charger Casi amb sortida de càrrega USB-C estàndard.

Estan disponibles els següents models: Audéo M-312 (Pila 312), Audéo M-312T (Pila 312), Audéo M-13T (Pila 13), Audéo M-R (bateria recarregable ió-liti) i Audéo M-RT (Bateria recarregable ió-liti).

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada