audiopacks millors mejores bandas sonoras bandes sonores musica audicio audicion

Les millors bandes sonores

La música és un dels elements més importants per a qualsevol pel·lícula. Recentment, estrenes com “Baby Driver” i “La La Land” han demostrat l’influencia que poden arribar a tenir la música i les cançons en la vida quotidiana.

Està demostrat que l’escolta de música aporta una sèrie de beneficis a les persones, com per exemple, la relaxació o fins i tot millorar l’estat d’ànim entre unes altres.

A continuació, anem a realitzar un viatge musical dins el món del cinema i compilem una llista de les bandes sonores més venudes de tots els temps:

10. Flashdance (1983): El tema destacat d’aquest romanç musical va ser “Maniac” de Michael Sembello i va vendre més de 6 milions de còpies als Estats Units.

9. Space Jam (1996): el debut teatral de Michael Jordan es va produir amb una banda sonora que incloïa l’èxit mundial “I Believe I Ca Fly” de R. Kelly. Es van vendre sis milions de còpies.

8. Waiting to Exhale (1995): La banda sonora d’aquesta pel·lícula incloïa principalment a artistes femenines, inclosa Whitney Houston. Va vendre 7 milions de còpies i també va rebre onze nominacions al Grammy, i va guanyar la Millor cançó de R&B per “Exhale (Shoop Shoop)”.

7. Grease (1978): La pel·lícula musical original protagonitzada per John Travolta i Olivia Newton-John va ser un gran èxit. La banda sonora va ser el segon àlbum més venut de l’any, just darrere de la banda sonora de “Saturday Night Fever”. Va ser un gran any per a John Travolta. “Grease” va vendre 8 milions de còpies.

6. Titanic (1997): Titanic és una de les pel·lícules més vistes de tots els temps i la banda sonora segueix els passos de la pel·lícula. S’han venut onze milions de còpies, molt influenciades pel tema de Celine Dion “MyHeart Will Go On”.

5. Dirty Dancing (1987): la clàssica pel·lícula de ball que mostrava l’ambient romàntic entre Patrick Swayze i Jennifer Gray tenia una banda sonora impressionant. ““I’ve Had The Time of My Life”” ha venut més d’onze milions de còpies.

4. Forrest Gump (1994): l’increïble paper de Tom Hanks com Forrest Gump va estar acompanyat per una banda sonora que va seguir a la música rock durant el segle XX. Amb Elvis Presley, Three Dog Night, Creedence Clearwater Revival i molts més, la banda sonora va vendre més de 12 milions de còpies.

3. Purple Rain (1984): Tot el que Prince toca es converteix en or i “Purple Rain” no va ser l’excepció. La banda sonora de la pel·lícula semi-biogràfica de Prince va ser certificada 13 vegades amb disc de platí, va vendre 13 milions de còpies i és àmpliament considerada la seva millor obra.

2. Saturday Night Fever (1977): la pel·lícula de disc protagonitzada per John Travolta va ser un èxit massiu i la banda sonora va estar composta principalment pels Bee Gees. Va vendre 15 milions de còpies a nivell nacional i va alimentar la música disco.

1. The Bodyguard (1992): aquesta pel·lícula protagonitzada per Whitney Houston i Kevin Costner posseeix el títol de l’àlbum de bandes sonores més venut de tots els temps, amb 17 milions de còpies venudes als Estats Units i més de 42 milions de còpies venudes a tot el món. La banda sonora presenta la icònica “I Will Always Love You”. La banda sonora de la pel·lícula és també el cinquè àlbum més venut de tots els temps.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada