audiopacks inteligencia artificial hyundai coches cotxes audicio audicion

Intel·ligència artificial a la conducció

La companyia Hyundai Motor Group ha revelat una innovadora tecnologia, que serà de gran ajuda pels conductors amb discapacitat auditiva.

Els conductors depenen principalment de la vista i del tacte. HMG ha creat una forma de comunicació per persones amb discapacitat auditiva que incorpora sons interns i externs a través de mitjans tàctils i visuals, la qual cosa amplia la llibertat de mobilitat a tots els conductors, independentment de les seves limitacions físiques.

Aquesta tecnologia utilitza la intel·ligència artificial per analitzar els patrons de so externs i empra dos sistemes separats d’assistència a la conducció que treballen simultàniament: la Conversió Àudio-Visual (AVC) i la Conversió Àudio-Tàctil (ATC), per ajudar així als conductors amb discapacitat auditiva que tenen un sentit del tacte altament desenvolupat i unes afinades capacitats visuals.

El AVC permet una conducció més segura, en permetre la comunicació amb l’entorn extern a través de representacions visuals de patrons de so, com són els sons d’advertiment dels vehicles d’emergència o pictogrames en el head-*up display (HUD). El volant també està equipat amb LED de diversos colors que indiquen informació de navegació mentre es condueix.

El sistema Conversió Àudio-Visual (AVC) fa possible una conducció molt més segura, ja que permet la comunicació amb l’entorn extern mitjançant representacions visuals de patrons de so. A més, el volant també està equipat amb LED de diversos colors, que transmet informació de navegació mentre es condueix.

El ATC transfereix les dades de so en vibracions a través del volant, notificant al conductor informació sobre entorns externs, com per exemple la distància als obstacles.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.