audiopacks audiologia audiofons audifonos oticon opn s barcelona prueba prova

Audiòfon Oticon Opn S

Des que Oticon va introduir els seus populars audiòfons Opn en 2016, l’objectiu declarat de la companyia ha estat permetre que les persones amb pèrdua auditiva comprenguin la parla, fins i tot en entorns sorollosos.

Amb el llançament dels seus audiòfons Opn de segona generació (Opn S), Oticon indica que s’ha acostat encara més a aconseguir aquesta meta. La companyia comenta que la nova plataforma de processament de so Velox S, proporcionarà millores sobre els audiòfons originals de Opn:

15% de millora en la comprensió de la parla versus Opn

10% de reducció en l’esforç d’escolta en comparació amb Opn

Augment del 10% en el record de memòria en comparació amb Opn

Les mesures es basen en la recerca d’Oticon realitzada per Josefine Juul Jensen, el treball base de les afirmacions que la tecnologia BrainHearing d’Oticon millora la capacitat dels usuaris d’audiòfons per a comprendre la parla en soroll.

Els models Oticon Opn S estaran disponibles en quatre estils. Un dels models Opn S serà el primer audiòfon recarregable de la companyia basat en la tecnologia de bateries d’ions de liti, oferint un temps de càrrega súper ràpid de tres hores per a un dia complet d’energia, inclosa la transmissió.

Els càlculs ultraràpids d’aquesta innovadora característica fan que Oticon Opn S sigui capaç de detectar i prevenir la retroalimentació de manera proactiva, en menys de 60 ms.

Els audiòfons Opn S també compten amb transmissió sense fil per a telèfons intel·ligents feta per a iPhone (MFI) i ofereixen un accessori ConnectClip per a permetre la transmissió sense fil des de telèfons intel·ligents Android.

Oticon també ofereix un accessori per a transmetre àudio de TV (TVadapter) als audiòfons.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada