audiopacks audiologia barcelona oticon opn play prueba prova audifono audiofon audifonos audiofons

Audiòfon Oticon Opn Play

Oticon Opn Play trenca amb la tecnologia auditiva convencional en obrir un nou món de so pels nens i assegura un ajust òptim per les oïdes dels més petits evitant la realimentació audible sense sacrificar l’audibilitat.

Després de l’èxit dels audiòfons Oticon Opn per a adults, Oticon Opn Play està dissenyat per a permetre que els nens amb pèrdua auditiva es beneficiïn de la tecnologia pionera Brain Hearing.

Oticon Opn Play proporciona accés a un so de 360º proporcionant una forma completament nova perquè els nens escoltin, millorant les condicions d’audició que ofereixen les tecnologies pediàtriques per a satisfer les necessitats de desenvolupament i els desafiaments diaris.

Oticon Opn Play ofereix una millor comprensió de la parla i redueix l’esforç auditiu, fins i tot en entorns sorollosos. És important destacar que permet que els nens accedeixin als sons incidentals que són vitals per a proporcionar l’estimulació que les ments joves necessiten per a desenvolupar i créixer.

Els nens, juguen, són molt actius i les seves oïdes creixen contínuament, tots aquests factors augmenten el risc de realimentació quan s’usen audiòfons. La retroalimentació també és un desafiament per als professionals de l’audició, ja que restringeix la seva capacitat per a proporcionar una adaptació òptima a través del guany prescrit, que pot comprometre l’audició i la comoditat d’un nen.

Els audiòfons compten amb Open Sound Optimizer, el primer sistema del món per a evitar la realimentació audible sense sacrificar l’audibilitat. Això permet que un nen tingui un guany de fins a 6 dB més en un ajust obert o un guany més estable per a accessoris.

Oticon Opn Play també és Made for iPhone i permet als nens àmplies capacitats de connexió, dins i fora de l’escola. Amb la tecnologia Bluetooth de 2.4 GHz, es pot connectar a la perfecció amb telèfons intel·ligents i tauletes modernes.

Amb l’accessori opcional ConnectClip, els audiòfons Oticon OpnPlay es poden transformar en un auricular sense fil, amb transmissió d’àudio d’alta qualitat per a música, trucades telefòniques i més per a totes dues oïdes. ConnectClip també és un micròfon pràctic que pot ser molt útil en entorns difícils ja que millora la comunicació on la distància o el soroll són un problema.

Els nens poden comunicar-se millor amb amics i familiars en l’automòbil, al pati d’esbarjo o amb els mestres a l’aula. Oticon Opn Play també és compatible amb receptors de FM i d’altres solucions auditives alternatives a l’aula.

La sèrie d’audiòfons Oticon Opn Play inclou una àmplia gamma d’estils, nivells d’altaveus i colors per a satisfer les necessitats de la majoria dels nens.

Gràcies a la càrrega inductiva estable i de confiança, la nova i discreta solució d’ió de liti recarregable mini RITE R ofereix un temps de càrrega de 3 hores per a un dia complet d’energia i compta amb una funció de recàrrega ràpida per a fins a 5 hores d’energia addicional en sol 30 minuts.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada