audiopacks audiologia barcelona consejos consells us uso pilas piles baterias bateries zpower recargables

Consells per piles ZPower recarregables

Encara que els principals fabricants d’audiòfons han llançat els seus últims models amb bateries d’ió-liti recarregables, existeixen usuaris de 2015, 2016 i 2017 que usen les bateries recarregables de ZPower.

Us explicarem en aquest post alguns consells per a realitzar un ús adequat d’aquest sistema de piles recarregables:

El sistema es va llançar en 2015 només disponible per a Beltone First (a finals de 2015), encara que en 2016 ZPower va ampliar la seva línia de productes per a agregar compatibilitat amb els models d’audiòfons emblemàtics d’onze companyies d’audiòfons.

Amb els sistemes de recàrrega disponibles per a ReSound LiNX 3D, Oticon Opn, Starkey Muse i Widex Beyond Z,  entre altres marques, van aparèixer més opcions per als usuaris d’audiòfons que busquen la capacitat de recàrrega en els seus dispositius.

Podem assegurar que avui dia, hi ha un percentatge d’usuaris que ja compten amb una experiència notable en aquests audiòfons, però ens centrarem en aquests usuaris que han començat a usar-los fa poc o als qui senzillament, no els han explicat correctament la seva utilització.

Això significa que és probable que no aprofitin al màxim les seves bateries recarregables en termes de rendiment.

Alguns mals hàbits poden conduir a una reducció en la capacitat de la càrrega màxima, o fins i tot a un curtcircuit que poden arribar a avariar els audiòfons.

Tots els consumidors que compren un audiòfon amb bateries recarregables reben una breu explicació sobre com utilitzar el seu sistema ZPower, centrat sobretot a l’ús del carregador i de les bateries.

Desafortunadament, la realitat és que els consumidors tenen molt que aprendre quan compren un nou parell d’audiòfons. Tot és nou, des de com ajustar el volum dels seus nous audiòfons fins a com col·locar-los en les seves oïdes.

I per a aquells que comprin audiòfons compatibles amb iPhone o Android, o qualsevol accessori sense fil addicional, hi ha encara més lliçons d’aprenentatge per part del seu audiòleg en l’adaptació, i, sovint, es necessiten diverses  sessions de repàs per a poder interioritzar-ho completament.

 

Consells d’ús per audiòfons recarregables

ZPower ha detallat els següents consells d’ús per bateries recarregables de plata i zinc, que inclou un útil  video de Clifford Olson, AuD.

 

Aquests son els cinc consells principals de ZPower per aprofitar al màxim els audiòfons recarregables:

  • Carregar per complet totes les nits: col·loqui els seus audiòfons a la base de càrrega quan es fiqui al llit fins que les llums verdes intermitents, quedin en verd fixa.  Aquest procés pot durar fins a 7 hores, depenent de l’ús que hagi realitzat durant el dia.
  • Carregar quan no estigui en ús: si es treu els audiòfons durant el dia (és a dir, per banyar-se, dormir, etc), torni a col·locar els audiòfons al carregador. Regla general: si els audiòfons no estan a les seves oïdes, han d’estar en el carregador. Les bateries no es sobrecarregaran, i això no disminuirà la seva vida útil. Si el carregador no està disponible, pot obrir la tapa de la bateria  algunes hores fins que necessiti utilitzar novament els seus audiòfons. Si no els farà servir  durant un període prolongat, tregui les piles.
  • Oblidi els vells hàbits: alguna vegada va obrir i va tancar la tapa de la bateria dels seus audiòfons per obtenir una mica més de vida útil de la bateria? Si bé aquest truc pot funcionar amb els audiòfons de bateria d’un sol ús tradicionals, no és recomanable per als models recarregables. Si escolta el senyal de bateria baixa, col·loqui els seus audiòfons a la base de càrrega i asseguri’s que estiguin encesos, o insereixi bateries d’un sol ús i mantingui les bateries recarregables segures per a carregar-les més tard.
  • No provoqui un curtcircuit en les bateries: si necessita retirar les bateries ZPower per algun motiu, no les col·loqui al costat d’altres objectes metàl·lics. Això significa que has d’anar amb compte amb les claus i monedes en la teva butxaca o bossa!
  • Mantingui net el sistema: per a una màxima eficiència de càrrega, netegi la humitat dels audiòfons o la base de càrrega abans de carregar amb un drap suau.

Esperem que aquests consells us facilitin l’ús dels audiòfons amb el sistema de càrrega ZPower.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.