audiopacks audiologia audiofons audifonos supersorda libro llibre comic

Supersorda, una novel·la gràfica

En el post d’avui us presentem una novel·la gràfica titulada Supersorda, un còmic sobre ser diferent amb el que l’autora va guanyar el Premi Eisner al millor escriptor i il·lustrador.

En aquestes memòries en forma de novel·la gràfica, l’autora i il·lustradora Cece Bell narra com va perdre l’oïda quan era molt petita i la seva experiència amb el seu audiòfon.

El Phonic Ear permet a Cece sentir –a vegades, fins i tot coses que preferiria no escoltar–, però també l’aïlla dels seus companys. L’única cosa que vol Cece és encaixar i trobar un amic de debò, algú que l’apreciï per qui és.

Després d’un munt de problemes, descobreix com aprofitar el poder del seu audiòfon i arribar a ser «Supersorda, la que els escolta a tots». I, el més important de tot: aconsegueix trobar el seu lloc en el món i l’amistat que tant anhelava.

supersorda libro

Anar al cole i fer amics pot ser molt difícil. Però anar al cole i fer amics quan portes un audiòfon enorme lligat al pit? Per a això fan falta superpoders!

Comentari de l’autora:

Supersorda és una novel·la gràfica basada en les meves experiències infantils amb la pèrdua d’audició i els audiòfons; també és una crònica de la meva, a vegades difícil, cerca d’un amic veritable. Com dic en l’epíleg del llibre, Supersorda pot tractar sobre la sordesa, però “no és, de cap manera, una representació del que poden viure tots els sords… no sóc experta en la sordesa de ningú excepte la meva”.

Cece Bell (Virgínia, 1970) es va graduar en il·lustració i disseny en la universitat. Ha treballat com a il·lustradora en tot tipus de projectes.

Actualment es dedica per complet a escriure i il·lustrar els seus propis llibres infantils, com Rabbit & Robot: The Sleepover, finalista del premi Geisel.la autora porta quinze anys escrivint i il·lustrant llibres infantils. Supersorda és la seva primera novel·la gràfica. Fins ara havia fet llibres il·lustrats i recopilacions d’històries curtes per a nens.

Supersorda. Cece Bell. Editorial Maeva (2017)

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada