audiopacks audiofons audifons audifonos barcelona philips hearlink

Audiòfons Philips HearLink

Us presentem els nous audiòfons de Philips HearLink. Per a les persones que sofreixen pèrdua auditiva, la major dificultat és comunicar-se en llocs sorollosos.

Encara que la majoria dels audiòfons poden proporcionar una ajuda decent en llocs tranquils, es necessita una tecnologia sofisticada per a proporcionar un suport eficient en situacions sorolloses.

La tecnologia SoundMap empleada en els nous audiòfons de Philips, permet escoltar els sons que envolten als usuaris, perquè puguin connectar amb les persones i el seu món auditiu, així com sentir la parla més clara, fins i tot en ambients socials sorollosos.

El sistema SoundMap es compon de tres pilars per al processament del so: el control efectiu del soroll, l’amplificació avançada i la cancel·lació de la retroalimentació (feedback).

audiopacks audiologia audifonos audiofons philips hearlink

Els audiòfons Philips HearLink compten amb una àmplia gamma de models. Són dispositius resistents i fiables per a realitzar tranquil·lament les activitats quotidianes. I disposen d’una àmplia gamma de colors que s’adaptaran al color del cabell i to de pell.

 

Models d’audiòfons

A continuació us detallem els diferents models que es poden trobar dins la família Philips HearLink:

  • miniRITE (l’elegant): És el petit i elegant audiòfon amb l’auriculars a l’oïda que s’ajusta discretament darrere de l’orella. Aquest audiòfon pot tenir diferents auriculars per a pèrdues auditives de mitjana a severa.
  • miniRITE T (el funcional): El discret audiòfon amb l’auricular en l’oïda, bobina i doble polsador de programa. Aquest audiòfon pot tenir diferents auriculars per a pèrdues auditives mitjana a severa.
  • miniRITE T R (el recarregable): L’audiòfon amb l’auricular en l’oïda recarregable amb bateria d’ió-liti. Es carrega per complet en només tres hores. Aquest audiòfon pot tenir diferents auriculars per a pèrdues auditives de mitjana a severa.
  • BTE PP (el fort): El potent audiòfon retroauricular amb funcionalitat completa amb bobina i doble polsador de programa. Aquest estil d’audiòfon s’usa més sovint per a pèrdues auditives de severa a profunda. És potent i fàcil d’usar.
  • IIC (l’extra petit): L’audiòfon Philips HearLink més petit que s’ajusta profundament en el conducte auditiu i és pràcticament invisible. Aquest estil d’audiòfon és per a pèrdues auditives de mitjana a moderadament severa.
  • CIC (el discret): Aquest estil d’audiòfon intrauricular és per a pèrdues auditives de mitjana a moderadament severa. Es porta completament dins del conducte auditiu i a penes és visible des de l’exterior.
  • ITC (el convertible): Aquest audiòfon a mesura ofereix moltes opcions de personalització, incloent el polsador de programa i el control de volum. Aquest estil d’audiòfon és per a pèrdues auditives de mitjana a greu. S’emporten en el conducte auditiu i és visiblement discret.

Els audiòfons (només els audiòfons retroauriculares) disposen de la tecnologia SoundTie, que permet connectar a Philips HearLink amb el món. Ofereix una interacció intel·ligent amb telèfons intel·ligents i ajuda a les persones a romandre connectades amb amics i familiars a distància.

També disposen d’App per a telèfon intel·ligent, l’aplicació HearLink de Philips ajudarà a controlar fàcilment els audiòfons Philips HearLink.

El telèfon intel·ligent es converteix en un control remot per a canviar programes auditius, ajustar el volum, silenciar els audiòfons o activar les opcions de streaming.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.