audiopacks audiologia audifonos audiofons signia styletto x

Audiòfon Signia Styletto X

El nou audiòfon de Signia, Styletto X ha estat dissenyat centrant-se en tres àrees importants per a les persones que usen diàriament dispositius electrònics de consum: el disseny, la connectivitat i el sistema de càrrega.

La família d’audiòfons Styletto X compta amb tres nivells de rendiment: Styletto 7X (Premium), Styletto 5X i Styletto 3X.

Disseny i estil

El concepte del disseny de l’audiòfon Styletto X compta amb una forma única (RIC) prima, gràcies a l’ús d’una bateria recarregable d’ions de liti en forma de barra que permet que Styletto X sigui molt més prim i elegant que els audiòfons tradicionals.

En comparació amb les generacions anteriors, el disseny general dels models d’audiòfons Styletto no ha canviat substancialment, no obstant això, hi ha algunes millores.

En primer lloc, a diferència dels seus predecessors, on l’auricular es va fixar a la carcassa, Styletto X té un auricular desmuntable. Permetent tres avantatges:

  • Es pot oferir més flexibilitat quant a la longitud del receptor
  • Diferents potències de receptor S, M i P (Styletto X és adequat per a pèrdua lleu a severa)
  • Els audiòfons són més fàcils de reparar. Es pot fer el canvi d’auricular en el gabinet, sense haver d’enviar l’audiòfon.

L’estoig portàtil recarregable de Signia també ha rebut una petita actualització de disseny. La tapa s’ha redissenyat per a facilitar l’obertura i millorar la visibilitat de les llums LED, la qual cosa indica l’estat de càrrega dels audiòfons.

La gamma de colors del Styletto X també s’ha ampliat respecte als seus predecessors de tres a cinc combinacions de colors: negre i plata, blava còsmic i or rosa, blanc neu i or rosa, negre de dos tons i blanc de dos tons.

Aquests colors es lliuren amb un bell acabat de metall raspallat d’alta qualitat amb el logotip de Signia gravat en la carcassa.

 

Connectivitat

L’audiòfon Styletto X presenta la mateixa tecnologia de connectivitat Bluetooth que el seu predecessor Styletto Connect.

Per als usuaris d’audiòfons que usen regularment el telèfon o gaudeixen escoltant àudio des dels seus dispositius mòbils, la connectivitat sense fil als dispositius electrònics com els telèfons intel·ligents, és una característica altament desitjable.

El Styletto X presenta connectivitat Bluetooth LE de “baixa energia” i Made for iPhone per a una connexió sense fil directa a l’iPhone i iPad d’Apple.

En usar aquesta tecnologia, els audiòfons es converteixen en auriculars sense fils que permeten als usuaris transmetre àudio de manera sense fil a les seves oïdes.

Això significa que els usuaris poden experimentar trucades telefòniques sense haver de sostenir el telèfon prop de les seves oïdes. A més, poden gaudir veient pel·lícules i escoltant música com si els seus audiòfons anessin auriculars sense fils.

Per als usuaris que no són d’Apple, també és possible la transmissió sense fil d’àudio als seus audiòfons Styletto X, però requereix la compra d’un accessori addicional anomenat StreamLine Mic.

Un altre accessori útil que els usuaris de Styletto X poden comprar és el StreamLine TV, que es connecta a la televisió i transmet àudio digital Dolby d’alta qualitat, de manera sense fil als audiòfons Styletto X dels usuaris.

 

 Sistema de càrrega

Styletto X funciona amb una bateria integrada d’ions de liti que proporciona 19 hores d’ús per càrrega (16 hores si es realitzen 5 hores de transmissió per Bluetooth). Utilitza un estoig portàtil de disseny intel·ligent amb un banc d’energia d’ions de liti integrat.

L’estoig és tan petit que pot guardar-se en la butxaca de l’usuari mentre recarrega els seus audiòfons Styletto X. Per a recarregar Styletto X, els usuaris simplement han d’inserir els seus Styletto X en l’estoig i es carregaran completament en 3 hores.

Si els usuaris s’estan esgotant i no desitgen realitzar una càrrega completa, una càrrega ràpida de 30 minuts els proporcionarà als usuaris 5 hores d’ús (3 hores si s’està transmetent).

La bateria interna d’ions de liti de la fongui de transport proporciona la capacitat suficient per a oferir tres càrregues completes de Styletto X abans de necessitar recàrrega.

Això significa que si els usuaris realitzen un breu campament o viatge de negocis, poden tenir fins a quatre dies d’ús autònom “sense endoll” (no necessiten portar cables addicionals o una font d’alimentació).

A més de les millores de disseny esmentades anteriorment, l’estoig de càrrega ara admet càrrega sense fil a través de l’estàndard Qi (estàndard d’interfície desenvolupada pel Wireless Power Consortium (WPC) per a la transferència d’energia elèctrica per inducció a distàncies de fins a 4 cm).

 

Aplicació Signia per telèfons intel·ligents

Els audiòfons Styletto X estan dissenyats per a ser completament automàtics, ja que adapten les seves configuracions en diferents entorns de so per a garantir que els usuaris experimentin un so natural i clar.

A diferència de la majoria dels audiòfons en el mercat, el Styletto X no presenta cap control físic en les seves carcasses. Aquesta decisió es va prendre òbviament per a mantenir el seu disseny elegant i prim.

Styletto X ha estat dissenyat per a funcionar de manera remota. Això es pot aconseguir comprant el control remot miniPocket (opcional) o descarregant gratuïtament l’aplicació Signia per a telèfons intel·ligents.

L’aplicació Signia és compatible tant amb telèfons Apple com amb alguns telèfons Android (llista de dispositius compatibles en: https://www.signia-hearing.com.au/signia-app).

L’aplicació Signia permet als usuaris controlar de manera remota les funcions dels seus audiòfons Styletto X. Els usuaris poden canviar de manera remota les funcions bàsiques com el volum, els aguts i accedir a diferents programes per a diferents situacions.

L’aplicació Signia també presenta una nova tecnologia d’assistent digital anomenada “Assistent Signia”. Signia Assistant és una eina que els usuaris d’audiòfons poden usar per a personalitzar els seus audiòfons quan estan lluny del seu professional de l’audició.

En situacions específiques on l’usuari de l’audiòfon sent que no està escoltant de manera òptima, pot usar l’Assistent de Signia per a guiar-lo cap a una millor audició. Això es fa immediatament en el moment i en el lloc on tenen dificultats per a sentir.

Usant l’Assistent de Signia, l’usuari simplement necessita seleccionar el problema que està tenint. Després, l’assistent analitzarà l’entorn acústic en el qual es troba, per a comprendre millor les seves necessitats auditives.

L’assistent aprofitarà la informació del núvol sobre solucions reeixides, a problemes similars, en entorns similars, a partir de les experiències de milers d’usuaris a tot el món.

Després, utilitzant el poder del “aprenentatge automàtic”, l’Assistent proposarà una solució que probablement resol el problema de l’usuari.

 

Tecnologia

Styletto X utilitza l’última plataforma de processament de so “Xperience” de Signia. Els usuaris poden esperar una excel·lent qualitat de so i claredat de la parla fins i tot en situacions difícils.

La principal novetat amb aquesta nova plataforma és la integració de sensors de moviment de Signia en el xip de processament de so. Els sensors de moviment complementen una àmplia gamma de sensors acústics que permeten que els audiòfons Styletto X no sols analitzin l’entorn acústic actual de l’usuari, sinó també com interactuen dins d’aquest entorn.

Aquesta informació s’utilitza per a comprendre millor les necessitats auditives de l’usuari (i el que els importa) i adaptar dinàmicament el rendiment de l’audiòfon per a satisfer les necessitats canviants de l’usuari.

Styletto X admet el processament de so binaural complet utilitzant un enllaç d’àudio sense fil complet entre audiòfons bilaterals; esquerra i dreta. Aquest processament binaural ofereix algunes característiques molt útils que inclouen:

  • Procesament de la pròpia veu (OVP): Styletto X pot detectar quan l’usuari està parlant i ajustar automàticament el seu processament de so, perquè l’usuari percebi la seva pròpia veu de forma més natural (menys eco).
  • Direccionalitat estreta: en situacions amb molt de soroll de fons, els Styletto X adapten els seus micròfons direccionals per a enfocar-se en l’altaveu frontal. En situacions difícils amb molt de soroll de fons, el Styletto X pot proporcionar una direccionalitat extremadament estreta.
Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.