audiopacks audiologia resound enzo q audiofons audifonos audifono audiofon

Audiòfon Resound Enzo Q

ReSound Enzo Q és nou audiòfon Premium-Plus per a pèrdues auditives de severes a profundes.

Amb ell, la signatura danesa ReSound ha creat una solució auditiva completa que proporciona un so d’alta qualitat des de qualsevol direcció, tot el guany necessari sense feedback, i una connectivitat perfecta amb pràcticament qualsevol font d’àudio.

Juntament amb l’ajust remot a través de ReSound Assist i l’atenció al client en temps real amb el nou ReSound Assist Live, el resultat és una experiència auditiva més potent i personalitzada que mai.

Fora de la gamma LiNX Quattro, ReSound llança  Enzo Q, en els tres segments de gamma, 9, 7 i 5. El model BTE88 (High Power), amb pila 13, per a pèrdues molt severes; i el model BTE98 (Super Power), pila 675, per a pèrdues profundes.

Gràcies a aquestes noves incorporacions, com la resta de pacients, també els qui sofreixen pèrdues severes o profundes tenen accés a tota la tecnologia ReSound, és a dir, comunicació amb Android i Apple, sense dispositius intermedis i els serveis d’ajust en remot.

 

Compatibilitat amb telebobina

ReSound ENZO Q també compta amb una telebobina integrada, que permet als seus clients connectar-se a sistemes de bucle, perquè puguin gaudir de sons amplificats directament en els seus audiòfons en espais públics, com a sales de conferències o llocs en viu.

Complement perfecte per als implants Cochlear

Les persones amb un implant coclear en una oïda poden experimentar grans beneficis amb un audiòfon col·locat en l’oïda oposada.

L’implant Cochlear i els audiòfons ReSound ENZO Q, o un altre audiòfon ReSound, creen una solució bimodal complementària que pot millorar el reconeixement de la parla en la localització de fonts de soroll i so.

Al mateix temps que proporciona una qualitat de so superior, entre altres beneficis, en comparació amb l’ús d’un implant coclear solo.

Experiència bimodal completa

ReSound i Cochlear comparteixen tecnologia sense fil, per la qual cosa els seus pacients poden transmetre directament al seu implant Cochlear i el seu audiòfon ReSound simultàniament des d’un dispositiu compatible amb iOS o Android, o des d’una gamma d’accessoris sense fils.

Amb més so per a totes dues oïdes i una qualitat de so superior en comparació amb l’ús d’un implant coclear solo, poden atendre trucades telefòniques, gaudir de la seva música favorita o sèries de televisió, o conversar fàcilment amb un acompanyant en un restaurant sorollós.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada