audiopacks audiologia tecnologia calidad vida qualitat vida

Recolzis en la tecnologia per millorar la seva qualitat de vida

En l’actualitat comptem amb gran quantitat de dispositius per a que la nostra vida sigui més simple. Afortunadament, gràcies a la tecnologia, podem mantenir l’autonomia de les persones amb pèrdua d’audició, facilitant-los l’accessibilitat siguin on siguin.

Com ja sabem, a l’estiu és molt important cuidar bé els audiòfons perquè no es facin malbé. Treure-se’ls pot ser una opció necessària segons l’activitat que estigui gaudint. No obstant això, al fer-ho es perdrà molta informació auditiva.

Si està a la terrassa prenent el sol o banyant-se a la piscina de jardí, no sentirà si truquen al telèfon o al timbre. Pot ser que visqui en una casa de diverses plantes, o pot ser que visqui sol, i es perdi informació auditiva per la seva pèrdua d’audició.

Una solució per no perdre res del que passa, és recolzar-se en les ajudes tècniques específiques per a persones amb necessitats auditives.

El Receptor Pager BE1470 de Bellman & Symfon li avisarà mitjançant vibracions i llums quan s’activi qualsevol dels transmissors del Sistema Visit de Bellman & Symfon.

És de pes lleuger, petit i es pot portar a la butxaca o al cinturó. Té una vibració discreta i no intrusiva, que juntament amb l’ús de llums de colors li permetrà una identificació clara de quin transmissor Visit dóna el senyal (porta, nadó, telèfon o incendi).

Amb el Receptor Flash BE1442 Visit de Bellman & Symfon aconseguirem maximitzar l’efecte del receptor Pager BE1470.

Aquest receptor s’encarregarà d’avisar amb llums brillants quan rebi el senyal del seu transmissor Visit. És portàtil i compta amb llums de colors per facilitar la identificació d’on procedeix el senyal (porta, nadó, telèfon o incendi).

A més, per banyar-se o practicar esport pot portar posat el seu rellotge receptor de polsera BE8102. El seu estil discret li permet portar-lo com si d’un rellotge es tractés. És petit, lleuger i portàtil.

Li avisarà amb vibracions i llums de colors intermitents quan s’activi un transmissor de sistema Visit (porta, nadó, telèfon o incendi).

Recolzis en la tecnologia i comenci a gaudir de la qualitat de vida que li proporcionen aquestes ajudes tècniques.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.