audiopacks audiologia consejos oir mejor reuniones virtuales reunions virtuals consells escoltar

Consells per a sentir millor en reunions virtuals

Donada la situació actual de la pandèmia, un gran nombre d’empreses i centres d’estudis i universitats han optat per realitzar teletreball i classes on-line.

La dificultat ve donada quan els usuaris pateixen pèrdua auditiva ja aquest tipus de comunicació pot ser un gran desafiament a l’hora de sentir.

Ja sigui per a realitzar negocis en línia, treballs en grup o simplement fer videotrucades amb els  familiars i amics, us deixem amb unes sèrie d’estratègies i tàctiques d’escolta que us poden ser de gran ajuda per a sentir millor:

 

  • Investigar la plataforma de conferències molt abans de la reunió o la trucada en línia, podeu llegir una mica sobre aquest tema o veure alguns vídeos instructius ràpids per a generar familiaritat i confiança amb el programa.
  • Animar a tots els usuaris a usar la funció de vídeo, no sols l’opció d’àudio per a sentir, sinó per a ajudar a llegir els llavis i interpretar les expressions facials. A més, es recomana fixar-se amb deteniment en la persona que parla en lloc de la imatge de la seva pròpia càmera.
  • Contemplar l’opció d’activar els subtítols, que pot ajudar a alleujar una gran càrrega. A més, es pot considerar usar la funció de xat en temps real, quan estigui disponible, per a obtenir qualsevol aclariment per si algú s’ha perdut o bé, si algú té una pregunta. Algunes videoconferències també es poden gravar per a una reproducció útil més endavant, així que asseguri’s de preguntar-li a l’amfitrió.
  • Ús d’auriculars connectats si és possible, la qual cosa pot fer que escoltar sigui molt més fàcil sentir. Els auriculars de qualitat no sols ajuden a bloquejar el soroll de fons que distreu en l’entorn, sinó que també poden millorar la recepció de la gamma tonal completa de l’àudio per a fer que la parla i altres sons siguin més comprensibles.
  • Transmetre directament el so als audiòfons. Els audiòfons actuals més sofisticats ajuden al fet que sigui molt fàcil rebre àudio de diverses fonts (telèfon, tauleta, ordinador, portàtil, etc) de manera directa en les oïdes.
Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.