audiopacks oticon more audifono audiofon barcelona

Audiòfon Oticon More

La companyia Oticon presenta la seva nova plataforma d’audiòfons, Oticon More, que permetrà als usuaris escoltar de manera natural i proporcionar una experiència auditiva còmoda.

En lloc de concentrar-se en la parla, l’audiòfon Oticon More permet escoltar molt més, d’una forma que ajuda al cervell a interpretar més els sons que estan escoltant. Oticon More ha estat creat per a ajudar a donar sentit al so amb 12 milions d’escenes de so de la vida real per a garantir una experiència de so com mai abans.

El nou harware d’Oticon More compta amb el chipset Polaris, que passarà al voltant del 30% del seu temps escoltant sons complexos. Aquest chipset, maneja una xarxa neuronal profunda (DNN) per a permetre que els usuaris escoltin tots els sons significatius.

En comparació amb la plataforma de xips Oticon Velox S, Polaris té 16 vegades més capacitat per a executar algorismes avançats i el doble de capacitat i velocitat de càlcul.

Polaris també té el nou MoreSound Intelligence, un salt qualitatiu en el processament de so, escanejant l’escena de so completa 500 vegades per segon i aplicant les preferències personals d’escolta dels usuaris per a brindar una anàlisi i maneig precisos del so.

El nou MoreSound Amplifier és un sistema d’amplificació dinàmic i equilibrat, que reacciona sense problemes a la naturalesa de l’escena sonora i després adapta la seva resolució i velocitat per a garantir una amplificació optimitzada i deixar enrere la compressió fixa convencional.

Quant a connexions sense fils, Oticon More compta amb tecnologia Bluetooth LE. Està fet per a telèfons iPhone i dispositius Android compatibles i ofereix transmissió directa d’alta qualitat a totes dues oïdes. També és compatible amb els accessoris Oticon ConnectClip i Connect TV.

Oticon More està disponible en model recarregable (miniRITE R), amb una gran varietat d’opcions d’adaptació i colors i cobreix nivells de pèrdua auditiva que van de lleus a profundes.

Oticon More també disposarà de noves tulipes miniFit OpenBass de Oticon, que no sols proporciona una bona retenció i comoditat d’ús, sinó que també millora el so.

Els usuaris tenen accés a un control còmode i personalitzat dels seus audiòfons en els seus telèfons intel·ligents a través de l’aplicació Oticon ON, així com la possibilitat d’ajusts de manera remota amb l’aplicació RemoteCare.

La connectivitat a Internet brinda als usuaris accés a la xarxa IFTTT per a crear receptes que milloren la vida amb dispositius intel·ligents, com Alexa, timbres, il·luminació i fins i tot un bullidor d’aigua.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.