audiopacks modo mascarilla signia mode mascareta

El mode mascareta 2.0 de Signia

Des del 8 de desembre de 2020,  l’última versió del Mode Mascareta de l’app Signia permet als usuaris d’audiòfons entendre millor el que diuen les persones que porten màscares facials.

Aquesta innovadora funció es va llançar per primera vegada al juliol, sent Signia l’únic fabricant d’audiòfons que l’ofereix, i està disponible amb només prémer un botó per als usuaris de tots els audiòfons Signia Xperience amb connectivitat Bluetooth i estarà disponible durant tota la durada de la pandèmia del coronavirus.

Les mascaretes facials no sols cobreixen la boca, restringint qualsevol indicació visual de la parla en la qual normalment podríem confiar, des d’un simple somriure fins a la lectura completa dels llavis.

També afecten les propietats acústiques del senyal de la parla, ja que poden reduir les freqüències en el rang de 2000-8000 Hz entre 3 i 12 dB, depenent de la mena de màscara que s’utilitzi.

Les últimes recerques han demostrat que l’amortiment principal es produeix al voltant de 4000 Hz amb les mascaretes més utilitzades, per la qual cosa s’ha introduït un augment de guany al voltant de 6 dB en el rang crític de 4000 a 8000 Hz.

Això es deu al fet que fins i tot algú amb una audició normal podria experimentar una disminució de l’audibilitat al voltant del 30%, agreujada per la falta de senyals visuals, que s’ha demostrat que ajuden a millorar l’audició, fins i tot amb soroll.

Gràcies al Mode mascareta de l’app Signia, els usuaris d’audiòfons tenen una solució a mesura per a entendre a les persones que usen una mascareta facial.

audiopacks signia app modo mascarilla mode mascareta

Apareix en la pantalla com un botó amb una icona d’una mascareta facial en la part superior dreta al costat del control de volum.

El mode mascareta s’activa tocant el botó, passant de gris a vermell. Quan el portador de l’audiòfon ha acabat de parlar amb la persona que porta la mascareta, pot desactivar-lo amb només tocar el botó de nou, i aquest torna a ser gris.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.