audiopacks phonak roger on microfono microfon

Micròfon Phonak Roger On

Roger On és un micròfon específic per a dur a terme totes les converses amb soroll ambient i a distància.

La seva capacitat per a distingir la direcció de la parla rebuda i el mode entrevista aporten a l’usuari la flexibilitat de centrar-se en les converses que importen de veritat en el treball, en classe i durant les activitats socials.

La tecnologia MultiBeam 2.0 compara automàticament i elegeix la direcció amb la millor relació senyal/soroll i identifica la procedència dels senyals verbals. Quan es transmet als audiòfons, aquesta informació espacial facilita les converses als usuaris.

El mode entrevista 2.0 de Roger On usa tres micròfons en fila que permeten a l’usuari fer zoom en la persona que parla en presència de soroll o en una conversa en grup en la qual hi ha una certa distància amb l’orador. Aquesta manera pot usar-se amb el micròfon a la mà o col·locat sobre una taula.

Gràcies a l’acceleròmetre integrat, Roger On reconeix l’entorn sonor i la seva posició, i canvia automàticament entre el mode taula, el mode presentador i el mode entrevista. La pantalla mostra la manera que està actiu i l’estat del dispositiu.

Roger On està protegit contra esquitxades d’aigua i compta amb la classificació IP54. Pot utilitzar-se en situacions quotidianes, com damunt d’una taula amb begudes o en exteriors.

L’aplicació myRogerMic permet als usuaris personalitzar els ajusts del micròfon Roger On en funció de l’entorn, la qual cosa els ofereix la llibertat de gaudir simplement del moment.

La base de connexió permet connectar el micròfon a la sortida de so del portàtil o la TV, així com carregar el Roger On.

Roger On pot usar-se sol o amb altres micròfons Roger en una xarxa multitransmissor, que proporciona a l’usuari accés a diversos oradors en qualsevol situació.

Roger On iN permet instal·lar els receptors Roger en un parell d’audiòfons de Phonak amb RogerDirect i permetre als micròfons Roger transmetre directament als audiòfons.

Possibilitats d’ús

Mode taula: En reunions o en un sopar, col·loqui el micròfon Roger On sobre la taula. La tecnologia MultiBeam 2.0 crea un formador de feixos en estèreo i genera un so estèreo. Això permet a l’usuari identificar la procedència del so.

Mode entrevista: La manera entrevista 2.0 usa tres micròfons en fila que permeten a l’usuari fer zoom en la persona que parla en presència de soroll o en una conversa en grup en la qual hi ha una certa distància amb l’orador . Aquesta manera pot usar-se amb el micròfon a la mà o col·locat sobre una taula.

Mode presentador: En reunions o conferència, l’orador pot portar Roger On com a micròfon de solapa. Es fixa fàcilment amb un clip o un cordó. Gràcies a l’acceleròmetre intern, Roger On detecta en quina posició està situat i captarà automàticament la veu de l’orador, independentment de la seva posició.

Transmissió de so: Roger On pot connectar-se a la sortida d’àudio d’un portàtil o TV i transmetre el so als audiòfons.

Pots consultar la guia d’usuari en aquest enllaç

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.