audiopacks cargadores audifonos carregadors audiofons

Carregadors per audiòfons recarregables

Els carregadors per audiòfons van començar fort l’any 2016 i la majoria dels fabricants van oferir la solució de bateries de plata i zinc de ZPower, que permet a l’usuari recarregar el seu audiòfon totes les nits, amb una bateria que dura aproximadament 400 càrregues (més d’un any).

En l’última dècada, l’atenció es va centrar en les bateries de NiMH per a audiòfons recarregables.  Aquestes bateries es van desenvolupar originalment per a la indústria de l’automòbil amb una recerca patrocinada per Daimler-Benz i Volkswagen AG.

Actualment, encara es continuen utilitzant en alguns audiòfons. No obstant això, atès que les demandes d’energia dels nous audiòfons han augmentat, la capacitat mitjana de 18-20 mAh de les bateries de NiMH pot ser insuficient per a funcionar un dia complet amb una sola càrrega.

Avui dia, molts productes electrònics de consum han reemplaçat les bateries de NiMH per cel·les d’ions de liti. Comercialment, les bateries d’ions de liti van ser introduïdes per Sony al voltant de 1991 i ara s’utilitzen àmpliament en l’electrònica de consum i a la indústria de l’automòbil.

Les companyies Phonak i Signia van introduir els primers audiòfons que utilitzen bateries d’ions de liti en 2016. Si bé funcionen millor que les NiMH en termes de capacitat, cicle de vida i temps de funcionament, els ions de liti tenen voltatges de 3,6 a 3,7 V i requereixen un regulador de voltatge en el circuit de l’audiòfon per a gestionar el processador dels audiòfons.

Per raons de seguretat, les bateries d’ions de liti també han d’estar segellades en l’estoig de l’audiòfon, evitant l’accés al compartiment de la bateria.

 

Avantatges dels audiòfons recarregables

L’aparició dels sistemes de càrrega comporta una sèrie d’avantatges enfront de les piles convencionals, com són:

  • Evita el canvi de piles
  • És més econòmic
  • No contaminen
  • Són més fàcils d’usar
  • Alguns models s’assequen amb el carregador durant la càrrega
  • L’autonomia permet gaudir de tranquil·litat durant tot el dia

 

Tipus de carregadors per a audiòfons

Els carregadors són l’estació base on els audiòfons es col·loquen per a realitzar la seva càrrega. Existeixen diferents models segons els models d’audiòfons i fabricants. Alguns només realitzen la recarrega, encara que també disposen de sistema de deshumidificació (per a actuar contra la suor) per a assecar els audiòfons durant la càrrega, la qual cosa és convenient per a mantenir els dispositius i li estalvia diners en màquines deshumidificadores.

Donat el poc pes dels carregadors i la seva versatilitat, molts usuaris disposen de diversos carregadors,  per exemple, un el deixen fix a la feina i l’altre en el domicili o en una segona residència.

També existeix (en alguns models) la possibilitat d’afegir bases acumuladores que ofereixen una autonomia addicional de càrrega.

A continuació us llistem una relació dels carregadors per audiòfons actuals, segons els fabricants:

 

Carregadors AudioService

Carregador Smart Li-Ion Power smart li lon power para audifonos audioservice audiopacks
La càrrega s’efectua per inducció, és a dir, sense contacte directe. El procés de càrrega s’inicia automàticament quan es col·loquen els audiòfons a l’estació de càrrega.
Carregador Smart Power cargador power para audifonos de audioservice audiopacks
Les bateries dels audiòfons es carreguen de manera ràpida i segura amb Smart Power. Així s’evita la constant necessitat de substituir les piles. És una pràctica estació de càrrega i totalment ecològica.

 

Carregadors Unitron

Carregador per audiòfons Unitron mini-cargador-para-audifonos-recargables-unitron-audiopacks-barcelona
La solució de càrrega més compacta. El carregador per als nous audiòfons recarregables Unitron Moxi Fit R és la solució de càrrega més compacta i estètica (sistema ZPower). L’audiòfon recarregable de càrrega més ràpida i major durada.

 

Carregadors Hansaton

Estoig carregador Hansaton estuche cargador para audifonos recargables hansaton audiopacks
Estoig carregador dels audiòfons Hansaton AQ HD és el complement perfecte per a cuidar i protegir els teus audiòfons. Es un carregador, kit d’assecat i estoig protector que disposa també d’una eina de neteja.
Mini carregador Hansaton mini cargador para audifonos recargables hansaton audiopacks barcelona
La solució de càrrega més compacta. El mini carregador per als nous audiòfons recarregables Hansaton AQ HD S és la solució de càrrega més compacta i estètica.

 

Carregadors Beltone

Carregador Beltone cargador beltone para audifonos recargables audiopacks
El carregador Beltone té una bateria d’ions de liti completament hermètica, una grandària petita i discreta i una bateria de llarga durada, els usuaris poden confiar en els seus audiòfons durant més d’un dia complet.

 

Carregadors Oticon

Carregador Oticon OPN S cargador para audifonos opn s recargables oticon audiopacks
Amb el nou carregador d’audiòfons Oticon per a Opn S, podrà oblidar-se de les piles convencionals. La solució d’ió-liti recarregable d’avantguarda ofereix una càrrega super ràpida en tres hores per a un dia sencer, inclosa la transmissió d’àudio.

 

Carregadors ReSound

Carregador ReSound Linx Quattro cargador resound para linx quattro audiopacks
El carregador Resound té una bateria d’ions de liti completament hermètica, una grandària petita i discreta i una bateria de llarga durada, els usuaris poden confiar en els seus audiòfons durant més d’un dia complet.
Carregador ReSound Premium One cargador resound premium one audiopacks
Té una bateria d’ions de liti completament hermètica, una grandària petita i discreta i una bateria de llarga durada, els usuaris poden confiar en els seus audiòfons durant més d’un dia complet.

 

Carregadors Phonak

Mini carregador Phonak

Mini Carregador Phonak

Estoig Carregador
mini cargador audifonos bolero bpr recargables phonak audiopacks barcelona cargador de marvel de phonak para audifonos audiopacks estuche cargador para audifonos recargables phonak audiopacks barcelona
El mini carregador per als nous audiòfons recarregables Phonak Bolero B P(R) i Audéo B (R) és la solució de càrrega més compacta i estètica. Carregador  Marvel Paradise per als nous audiòfons recarregables de Phonak Audeo Marvel R i RT i Audéo Paradise R i RT. L’Estoig carregador de Phonak és un carregador, un kit d’assecat i un estoig de protecció rígid, tot en un, per a Bolero B P (R) i Audéo B (R).

 

Carregadors Signia

Carregador Styletto

Carregador Styletto X

Carregador Charge & Go

cargador signia para styletto audiopacks cargador signia x para styletto audiopacks cargador pure chargego x audiopacks barcelona
El carregador en forma d’estoig de Styletto Original, el carregador més petit del mercat amb 3 dies d’autonomia. El carregador en forma d’estoig de Styletto, el carregador més petit del mercat amb 4 dies d’autonomia. Pure Charge & Go X és un nou carregador inductiu que compta amb una tapa de carregador per a protegir els audiòfons amb un disseny intel·ligent.

 

Què ens ofereix el futur?

Les bateries d’ions de liti, juntament amb la càrrega inductiva, poden considerar-se un punt de referència en la indústria i el primer pas cap a un nou món d’audiòfons de baix consum. No obstant això, aquesta és una tecnologia jove i podem esperar més passos cap endavant en el futur pròxim.

Capacitat millorada: Les noves químiques d’ions de liti milloraran la densitat d’energia entre un 5% i un 10% per any. Esperem que dupliqui la capacitat actual per a 2025.

Nous factors de forma: Atès que les bateries d’ions de liti permeten un disseny molt flexible, els fabricants poden desenvolupar conceptes de carcassa completament nous per a audiòfons. Les bateries podrien integrar-se de manera més fluida en la carcassa.

Recàrrega ràpida: La pròxima generació d’ions de liti, els anomenats polímers de liti, poden carregar-se a alt corrent en menys de deu minuts sense una producció de calor exhaustiva ni efectes adversos en la bateria.

Vida de cicle millorada: Les bateries futures poden mostrar un cicle de vida de sis anys o més.

Veritable tecnologia verda: Perquè l’usuari final sigui més independent del subministrament i es converteixi en una tecnologia encara més respectuosa amb el medi ambient, la recol·lecció d’energia o els carregadors solars per a audiòfons podrien usar-se de la mateixa manera que ja es coneixen en els rellotges i telèfons intel·ligents d’avui.

Si té alguna pregunta sobre audiòfons recarregables, concerti una cita amb el professional de l’audició perquè li expliqui totes les solucions disponibles.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.