audiopacks signia insio ax audifono audiofon

Audiòfon Signia Insio AX C&G

Els nous audiòfons recarregables Signia Insio AX Charge & Go ofereixen una audició brillant i plena de claredat. S’adapten a la forma individual del canal auditiu perquè es col·loquin discretament dins de l’oïda.

El petit disseny de Signia Insio AX permet anar còmode durant tot el dia, mentre que la seva plataforma líder en audiologia Augmented Xperience (AX) li brinda una claredat de veu excepcional, fins i tot en les situacions més sorolloses.

L’experiència augmentada (AX) canvia la forma en què escoltes el món. Es basa a separar el so de la parla dels sons circumdants, processar-los per separat i crear un contrast clar. Després, els combina per a brindar-li una claredat de veu excepcional.

 

Aquests són els primers audiòfons personalitzats amb càrrega sense contacte. Simplement n’hi ha prou amb col·locar l’audiòfon Signia Insio AX en el carregador sense preocupar-se per cap contacte de càrrega exacte, carrega’ls i contínua durant tot el dia amb fins a 20 hores d’ús amb una sola càrrega.

Signia Insio AX també permet connectivitat Bluetooth d’última generació per a dispositius Android i iOS. Per a transmetre fàcilment les trucades telefòniques, música i àudio de TV directament als audiòfons amb so digital d’alta qualitat.

 

Descarregar fullet

Característiques

  • Disseny més petit i discret per a comoditat durant tot el dia
  • Excel·lent claredat de la parla
  • Càrrega sense contacte
  • Connectivitat Android i iPhone
  • Assistent Signia
Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.