audiopacks signia styletto ax audifono audiofon

Audiòfon Signia Styletto AX

Signia llança el seu audiòfon Styletto de quarta generació; el Styletto AX. A més d’un disseny actualitzat, una connectivitat millorada i la bateria recarregable de major durada, Styletto AX utilitza el motor de processament audiològic més recent de Signia, Augmented Xperience (AX).

En 2018, la companyia Signia va redefinir l’aspecte dels audiòfons amb el llançament del Styletto original i el seu nou disseny distintiu de receptor prim en canal (Slim-RIC).

Dissenyat pensant en l’estil i per a atreure a un públic més jove, Styletto va ser un intent de canviar la imatge dels audiòfons i reposicionar-los com a audiòfons d’alta tecnologia. Styletto AX ha recorregut un llarg camí des del Styletto original, així que aprofundim en el nou Styletto AX.

audiopacks signia styletto ax

 

Processament audiològic

Styletto AX utilitza l’últim motor de processament de so de Signia (AX) amb nova tecnologia anomenada Enfocament augmentat. Aquesta tecnologia utilitza dos xips de processament de so, cadascun capaç de processar una pista o flux de so separat per a garantir que la parla sigui clara i el paisatge sonor de fons natural.

Igual que en les pel·lícules, on l’enginyer de so barreja diferents pistes de so per a crear contrast, de manera que tant el diàleg com el paisatge sonor de fons siguin audibles, perquè els espectadors experimentin l’ambient desitjat de l’escena, l’enfocament augmentat realitza un procés de mescla i optimització similar.

La tecnologia processa de manera independent el flux d’àudio enfront de l’usuari; Focus Stream, de la seqüència d’àudio per a tot l’usuari; Stream de SoundScape.

En temps real, l’audiòfon analitza tant el Focus Stream com el SoundScape Stream, després els combina d’una manera que optimitza la claredat de la parla, mentre manté un ambient natural.

 

Recàrrega dels audiòfons

El rendiment recarregable de Styletto AX s’ha millorat respecte al seu predecessor. El seu bateria d’ions de liti pot oferir fins a 17 hores d’ús per càrrega.

El carregador portàtil molt popular és petit i està dissenyat per a cabre en la butxaca o en la bossa. Dins del carregador portàtil hi ha un banc d’energia amb la capacitat de proporcionar tres càrregues completes dels audiòfons, abans que sigui necessari recarregar el carregador. Això es pot fer mitjançant la connexió a USB-C o mitjançant la càrrega sense fil Qi.

El carregador Dry & Clean presenta una funció de deshumidificación i desinfecció UV. Molt útil si els audiòfons s’utilitzen en entorns humits difícils.

 

Connectivitat

Els audiòfons Styletto AX ofereixen opcions de connectivitat millorades, cada vegada més importants en el món connectat d’avui.

A més d’admetre la transmissió directa d’àudio des de dispositius Apple (Made for iPhone), ara permet la transmissió directa des de dispositius Android que admeten el protocol ASHA (Audiostreaming per a audiòfons).

Per descomptat, els usuaris encara poden comprar les populars solucions StreamLine TV i Streamline Mic per a millorar encara més la funcionalitat dels audiòfons.

A més, els audiòfons són compatibles amb l’aplicació gratuïta Signia. L’aplicació ofereix no sols control remot, sinó també un Assistent de Signia que utilitza la seva xarxa neuronal profunda d’intel·ligència artificial per a oferir suport immediat sempre que els usuaris necessitin ajustar la seva configuració.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.