Els nous auriculars intel·ligents per a audiòfons

L’audiòfon de Phonak Paradise presenta el nou auricular revolucionari ActiveVent, un auricular que combina confort i rendiment auditiu com mai abans. ActiveVent s’acobla als seus audiòfons recarregables Audéo Paradise i evita que senti el soroll en ambients sorollosos per a optimitzar l’audició en aquestes situacions complexes, alhora que li proporciona una experiència auditiva còmoda i natural en silenci.

ActiveVent s’ha dissenyat per a ambients sonors complexos o per a moments de concentració i AutoSense OSTM 4.0 ho controla de manera intel·ligent, ja que ajusta automàticament els seus audiòfons per a adaptar-se a l’ambient.

Gràcies a l’obertura tancada de ActiveVent, ara també pot gaudir d’una qualitat de so superior per a transmissió multimèdia. El que fa realment especial a aquests auriculars és que si desitja passar de sentir una transmissió a parlar en una conversa, amb un senzill doble toqui es pausa el contingut transmès i l’auricular ActiveVent s’obre per a aconseguir una transició sense esforç (disponible en tots els nivells de rendiment).

Avantatges: 

L’auricular ActiveVent proporciona una comprensió verbal en soroll un 10% millor, al mateix temps que ofereix so natural en diversos ambients sonoros5

• L’auricular ActiveVent l’ajuda a mantenir-se connectat tant en soroll com en silenci, la qual cosa garanteix que pugui socialitzar amb familiars i amics, i mantenir les seves excel·lents connexions

Com funciona l’auricular ActiveVent?

ActiveVent és un auricular que inclou una obertura integrada juntament amb un petit disc que canvia entre dues posicions: oberta i tancada. AutoSenseUS 4.0 controla tot aquest procés de manera intel·ligent i el clic de comprovació li comunica a l’usuari que el disc ha canviat de posició.

Quan el disc està en la posició oberta, el so directe passa a través de l’obertura integrada de l’auricular i, per tant, ofereix el confort d’una adaptació oberta, la naturalitat de la pròpia veu i la consciència dels sons ambientales2.

En ambients sonors complexos amb discurs amb soroll elevat o en transmetre contingut multimèdia, el disc canvia a la posició tancada i evita que els sorolls ambientals entrin directament a cau d’orella, per la qual cosa emfatitza més la paraula que procedeix de la part frontal o el contingut transmès.

Característiques destacables

• Equilibri amb intel·ligència entre claredat verbal en ambients sorollosos i confort auditiu.

• Proporciona qualitat de so superior per a transmissió multimèdia.

• Controlat per AutoSense US 4.0 de manera intel·ligent.

• Compatible amb tots els audiòfons recarregables Audéo Paradise.

Consideracions sobre l’adaptació de ActiveVent

• Per a mantenir un rendiment òptim, ha de substituir els auriculars cada sis mesos. Això es pot fer fàcilment en la consulta.

• Els candidats ideals són els qui tenen molt poc cerumen i bona destresa.

• És necessari netejar i canviar els filtres anticerumen amb regularitat.

• No és adequat per a persones amb acúfenossevers i hiperacusia.

L’auricular ActiveVent és compatible amb tots els audiòfons recarregables Audéo Paradise, la qual cosa ofereix diferents graus d’avantatges en funció del nivell de rendiment de l’audiòfon. ActiveVentRendiment + és el conjunt d’avantatges a les quals podran accedir els usuaris amb els seus audiòfons gràcies a l’auricular ActiveVent.

Equilibri amb intel·ligència entre claredat verbal en ambients sorollosos i confort auditiu

Els auriculars ActiveVent són ideals per a usuaris amb un estil de vida actiu que passen un temps considerable en ambients sorollosos, com ara restaurants, reunions socials o llocs públics amb molt de soroll extern. En aquests ambients es pot dificultar encara més l’audició. Amb els auriculars ActiveVent, a mesura que el nivell de soroll augmenta, AutoSense US 4.0 tanca automàticament l’obertura, la qual cosa permet que l’usuari d’audiòfon es beneficiï del millor rendiment d’una adaptació tancada (disponible en el nivell de rendiment Superior). Quan el nivell de soroll disminueix, l’obertura s’obre perquè els usuaris puguin gaudir del confort d’una adaptació oberta. Amb els auriculars ActiveVent, els usuaris també tenen accés a programes manuals quan l’obertura està tancada (disponible en nivells de rendiment Superior, Avançat i Estàndard).

Gràcies a l’obertura tancada, ara els usuaris també poden gaudir d’una qualitat de so superior per a transmissió multimèdia. El que fa realment especial a aquests auriculars és que si l’usuari desitja passar de sentir una transmissió a parlar en una conversa, amb un senzill doble toqui es pausa el contingut transmès i l’auricular ActiveVent s’obre per a aconseguir una transició sense esforç (disponible en tots els nivells de rendiment).

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.