audiopacks oticon zircon audifonos

Audiòfons Oticon Zircon

Oticon va presentar el març passat de 2022, els audiòfons Zircon , la seva nova gamma essencial amb tecnologia BrainHearing, que reemplaça efectivament al Oticon Ruby. No obstant això, si té una pèrdua auditiva de moderada a severa i busca una línia essencial, el dispositiu Ruby power continuarà sent el seu producte de referència, ja que actualment, Zircon no ofereix això.

Els audiòfons Oticon Zircon, amb tecnologia de la plataforma Polaris, també inclouen algunes de les funcions tècniques que es veuen en Oticon Habiti: la tecnologia BrainHearing i la parla de 360° són dos excel·lents exemples. Oferint un so clar i enfocat des de totes les direccions, fins i tot aquelles situacions auditives desafiadores es beneficien amb aquests nous dispositius.

Els audiòfons Oticon Zircon ofereixen quatre models d’audiòfons i dos nivells de tecnologia. Aquests inclouen miniRITE T, miniRITE R, miniBTE T, miniBTE R, així com els nivells de tecnologia 2 i 1.

Els models d’audiòfons Oticon Zircon:

Models d’audiòfons recarregables Oticon Zircon:

Audiòfons Oticon Zircon miniRITE R: És un audiòfon recarregable petit i discret que li permet transmetre àudio directament des del teu iPhone i dispositius Android seleccionats. La connectivitat amb dispositius Android és possible perquè Zircon és compatible amb el nou sistema d’Àudio Streaming for Hearing Aids (ASHA). Aquest estil també funciona amb bateries d’ions de liti amb funcions de botó polsador i bobina telefònica.

 • Tipus d’audiòfon: RIC
 • Nivel de pèrdua auditiva: de lleu a profunda
 • Mena de bateria: Recarregable
 • Colors: Chroma beix, grisa plata, gris acer, castany i negre diamant.

 

Audiòfons Oticon Zircon miniBTE R: És un petit audiòfon BTE recarregable que s’adapta a la majoria de les oïdes i es transmet directament al teu iPhone i dispositius Android Bluetooth seleccionats. Aquest model funciona amb bateries d’ions de liti i inclou un botó polsador i una funció de telebobina.

 • Tipus d’audiòfon: BTE
 • Nivell de pèrdua auditiva: Lleu a moderada
 • Mena de bateria: Recarregable
 • Colors: Chroma beix, gris plata, gris acer, castany i negre diamant.
 • Audiòfons tradicionals amb piles Oticon Zircon

Oticon Zircon Hearing Aids | Hearing Aid UK

Audiòfons Oticon Zircon miniRITE T: Es tracta d’un audiòfon petit i discret amb piles d’un sol ús tradicionals i polsador per a facilitar el seu ús. Permet la transmissió directa al teu iPhone i dispositius Android seleccionats. També inclou una telebobina.

 • Tipus d’audiòfon: RIC
 • Nivel de pèrdua auditiva: de lleu a profunda
 • Estil de bateria: 312
 • Colors: Chroma beix, gris plata, gris acer, castany i negre diamant.

 

Audiòfons Oticon Zircon miniBTE T: Aquest audiòfon és un petit audiòfon tradicional que funciona amb piles, amb llum LED per a facilitar el seu ús. Inclou una telebobina i un sol botó i pot transmetre directament al teu iPhone i dispositius Android Bluetooth seleccionats.

 • Tipus d’audiòfon: BTE
 • Nivell de pèrdua auditiva: Lleuger a moderada
 • Mena de bateria: 312
 • Colors: Chroma beix, gris plata, gris acer, castany i negre diamant.

 

Beneficis i característiques dels audiòfons Oticon Zircon

So de 360° amb OpenSound Navigator: Es tracta bàsicament de la potent tecnologia de xip de processament dels audiòfons Oticon Zircon i no es veu sovint en una gamma d’audiòfons essencials. De fet, en el llançament, serà l’únic audiòfon essencial que ofereixi això. Juntament amb la tecnologia BrainHearing, obté els beneficis d’una experiència de so oberta. Els audiòfons Zircon reequilibren el seu so des de totes les direccions i, a més, redueixen els sorolls de fons no desitjats.

Què significa això per a la seva audició? Aquesta característica tecnològica manté la seva parla clara, per la qual cosa la seva experiència auditiva és més còmoda ja que situa fàcilment la direcció del so. Pel fet que aquest desafiament comú està resolt, li permet canviar el seu enfocament al que vol escoltar, sense distraccions.

Disponible en tots dos nivells de tecnologia? No, només els audiòfons Oticon Zircon 1

 

Programa MyMusic: Una vegada més, una característica que es va introduir en la gamma d’audiòfons Oticon Habiti, el programa MyMusic és ideal per als amants de la música.

Anteriorment, els audiòfons sovint trobaven que proporcionar música d’alta qualitat era un desafiament. No importava d’on provingués la música, en viu o en streaming, el problema continuava ocorrent. Altres audiòfons usen els mateixos mètodes de processament de senyals que usen per al so i els apliquen a la música.

Ara, amb la tecnologia de processament de senyals enfocada en la música de Zircon, ara pot capturar les complexitats de la música. Com fan això els audiòfons Oticon Zircon? Aquest audiòfon adopta una nova manera d’amplificar la música per a ressaltar aquests detalls i matisos importants. Hi ha més equilibri entre diverses freqüències, com a altes i baixes. Preservant els components suaus i forts dins de la música.

Llavors, independentment del nivell de pèrdua auditiva, ara pot gaudir d’una experiència musical premium. Pot veure el vídeo del programa MyMusic més a baix en la pàgina.

Disponible en tots dos nivells de tecnologia? Sí.

 

Audiòfons Oticon Zircon Connectivitat Bluetooth: Amb els audiòfons Oticon Zircon pots gaudir de diverses opcions de connectivitat d’audiòfons Bluetooth.

 • Anomenades mans lliures bidireccionals (tant telefòniques com de vídeo) des de dispositius iPhone.
 • Transmissió directa des de dispositius Android seleccionats.
 • Transmeteix so directe des del teu televisor amb l’adaptador de TV de Oticon. Més informació sobre aquest accessori més endavant.
 • Utilitzi l’aplicació Oticon ON per a gestionar i controlar els teus audiòfons.
 • Compatible amb EduMic per a connectar-se a parlants, sistemes de micròfons, computadores i més.

L’altra novetat que llança Oticon amb els audiòfons Zircon és el carregador intel·ligent portàtil, aquest sistema recarrega els audiòfons Zircon sense preses de corrent. De fet, pots obtenir almenys tres càrregues completes en una càrrega del sistema. És ideal per a aquells que viatgen molt, ja que ofereix comoditat i confiabilitat sobre la marxa. També hi ha una funció d’assecat d’audiòfons, per a eliminar la humitat que pugui tenir en els seus dispositius. Novament, ofereix una càrrega ràpida de trenta minuts per sis hores addicionals d’energia, segons l’ús de la transmissió.

 

Cargador de Viaje Oticon SmartCharger - Oticon - Cargadores para audífonos | Claso Audiología®

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.