mochila SUBPAC primavera sound conciertos sonidos hipoacúsia música vibración

Motxilles Subpac en el Primavera Sound

Enguany en el festival Primavera Sound de Barcelona, han iniciat una campanya de visibilitat per a persones amb discapacitat auditiva com a prova pilot.

A més d’incorporar la interpretació del llenguatge de signes, sistemes individuals de bucle magnètic i subtítols en directe, aquest any han innovat amb les noves motxilles vibratòries Subpac.

Les motxilles vibratòries, s’encarreguen de registrar les freqüències de la música i transformar-les en vibracions que a més es poden regular, permetent als seus usuaris poder triar la intensitat amb la qual desitgen gaudir cada cançó.

La motxilla converteix la música en una experiència de cos complet per a sords.

La precisió d’aquestes motxilles, permet experimentar la música millor que amb qualsevol altre dispositiu. Especialment estan indicades per a persones sordes amb i sense implants, pot ser utilitzat pel públic amb discapacitat auditiva per a completar una altra solució.

 

 

Subpac, una motxilla que es comporta com un subwoofer per al teu cos, traduint les baixes freqüències en vibracions que pots sentir.

Desenvolupat per l’empresa social amb seu a Toronto StudioFeed i llançat en 2013 a través de Kickstarter, ara està en la seva pròxima generació, el M1. I amb el seu disseny minimalista, el model definitivament fa el treball per al qual està dissenyat: transformar una peça musical en una experiència de cos complet, com l’experimentaries en un club sorollós o quan estàs massa prop de la banda.

 

Com funciona Subpac?

El senyal audible és captada des de la sala o de qualsevol font i després es transmet a les motxilles vibratòries SUBPAC a través de la tecnologia de transmissió radiofreqüència (UHF). Els connectors, el receptor UHF i la caixa de control de SUBPAC s’han encapsulat per a una ergonomia òptima.

 

 

  • El SUBPAC brinda una solució de producció portàtil de rang complet en qualsevol lloc i en qualsevol moment.Rang de freqüència 1HZ – 200HZ. Sense soroll extern: SUBPAC és silenciós per al món exterior.
  • Monitoratge en l’escenari de freqüència completa SUBPAC: és el complement perfecte per al monitoratge en l’oïda, brindant-li l’espectre de freqüència complet per al monitoratge en l’escenari.
  • La persona amb dificultat auditiva podrà sentir físicament la música per a poder gaudir dels concerts sense preocupar-se de no assabentar-se d’alguna cançó o del que s’està dient en l’escenari.
Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.