audiopacks subtitulos apple subtitols

Subtítols en directe amb dispositius Apple

La companyia Apple ha llançat noves i innovadores funcions d’accessibilitat en diversos dels seus dispositius per a adaptar-se a múltiples discapacitats. La funció més important per a la comunitat sorda són  els subtítols en directe.

Les persones amb pèrdua auditiva sovint es barallen per trobar fonts de subtitulat per a la nostra tecnologia, i ara no hem de fer-ho.

Els subtítols en directe poden utilitzar-se amb qualsevol contingut d’àudio. Si estàs en una crida de FaceTime, en les xarxes socials, o fins i tot simplement mantenint una conversa amb algú en persona, pots utilitzar el subtitulat en directe.

 

La configuració dels subtítols

La grandària de la lletra també es pot ajustar. Durant FaceTime, els subtítols en directe deixaran clar qui està parlant. Si utilitzes aquesta funció en un Mac, tens l’opció d’escriure una resposta i fer que es pronunciï en veu alta per als altres en la conversa.

Alguna vegada t’has frustrat quan intentes demanar-li a Siri que faci alguna cosa i et talla a mig camí? Ara serà possible canviar el temps de pausa de Siri. Per a les persones amb retards o discapacitats en la parla, això li permet dictar el temps que Siri espera abans de respondre.

La funció de reconeixement de so ha estat amb Apple des de fa algun temps. Aquesta funció permet que el telèfon li avisi quan es reconeixen uns certs sons, com el timbre de la porta, l’alarma o el temporitzador del forn. No obstant això, la funció s’ha actualitzat. Ara l’iPhone i l’iPad poden ser entrenats per a reconèixer sons específics del seu entorn.

Aquestes funcions estaran disponibles a la fi d’enguany amb les actualitzacions de programari.

audiopacks iphone subtitulos subtitols

L’aplicació SignTime

A més del llançament d’aquestes funcions d’accessibilitat per part d’Apple, hi ha més notícies interessants que compartir. L’aplicació de llenguatge de signes SignTime que Apple ha utilitzat a les botigues dels EUA per a donar cabuda als clients sords s’ha llançat al Canadà.

Ara els usuaris d’Apple que busquin assistència en Apple o en l’Apple Store tindran accés al llenguatge de signes a la carta.

La setmana passada, Apple també va destacar l’ús de ASL en la seva aplicació Apple Fitness +, on un dels seus entrenadors va utilitzar ASL per a demostrar les diferents característiques disponibles. El ASL també s’inclou en tots els entrenaments i sessions de meditació, a més de que tots els vídeos tenen subtítols.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.