audiopacks consejos consells vacaciones vacances

8 consells abans de sortir de vacances

En aquest post us detallarem 8 consells útils per a abans de sortir de vacances amb audiòfons o implants coclears.

Els dispositius auditius ens ajuden a comunicar-nos tan bé com sigui possible sense importar on ens trobem, per la qual cosa és especialment important secundar-se en ells quan realitzem alguna sortida.

Us deixem amb una sèrie de consells útils per a tenir en compte abans de realitzar qualsevol escapada durant les vacances d’estiu:

 

1. Coneix el teu audiòfon o implant coclear

És probable que els teus audiòfons estiguin replets de funcions, algunes de les quals potser encara no has explorat per complet. Les opcions poden incloure transmissió, geoetiquetat i control del dispositius a través del teu telèfon intel·ligent o tauleta. Consells: Pren-te un temps per a conèixer realment la seva tecnologia i poder tenir una millor experiència en el camí.

2. Paquet de bateries addicionals o bateria acumuladora extra

Mantenir els teus audiòfons amb alimentació és encara més fàcil si disposes de piles de reserva, per si de cas. Assegura’t de llevar les piles dels teus dispositius auditius quan no estiguin en ús. Si uses audiòfons recarregables, és una bona idea tenir un carregador addicional o una bateria externa a mà específicament per a viatjar.

3. Desinfecció dels audiòfons

Per a evitar danys o extraviaments, recorda protegir els audiòfons i implants de la humitat, les mascotes petites i els nens. Els deshumidificadors estan fets especialment per als dispositius ja que no sols els assecaran, també els desinfectaran.

4. Canviar els filtres protectors de cera

El filtre protector de cera del teu audiòfon serveix com una protecció important contra l’acumulació nociva de cera, partícules de pell i altres deixalles. Si ha passat prop d’un mes o més des de l’última revisió dels audiòfons o l’última vegada que vas fer canvi, verifica que es troba en bon estat abans del viatge i porta sempre un parell de filtres addicionals.

5. Kit de neteja ràpida

La pols i la brutícia poden arribar fàcilment als teus dispositius auditius, però un petit kit de neteja és just el que necessites. Consells: Neta el motlle amb esprai desinfectant i un drap suau i sec, raspalla amb cura els micròfons i els contactes de la bateria o punts de càrrega si tens audiòfon recarregable.

6. Agregar equips Bluetooth

Des de micròfons de taula fins a clips per a telèfon, transmissors de TV i més, existeix una gran varietat d’accessoris habilitats per a Bluetooth que funcionen amb els teus dispositius auditius i poden contribuir en gran manera a millorar la teva comunicació i oci. Assegura’t que siguin part de la teva llista.

7. Posa’t al dia

Alguns museus, teatres, llocs de culte i altres espais tenen instal·lat bucles auditius o bucles magnètics, la qual cosa permet als visitants gaudir d’un so millorat en connectar-se de manera sense fil a través de la configuració de bobina (T) en els teus audiòfons. Consells: cerca el logotip que hi ha baix estàs línies per a saber si el lloc disposa d’aquesta tecnologia.

audiopacks bucle magnetico magnetic inductivo inductiu

 

8. Protegeix la teva audició

Un entorn nou pot significar sons nous o inesperats, alguns dels quals podrien arribar a la zona de perill de 85 decibels o més, la qual cosa pot danyar la teva audició. Consells: Evitar l’excés de soroll quan sigui possible i porta protecció auditiva que suavitzi els sons forts per a ajudar a protegir la teva salut auditiva mentre viatges.

Ho vols compartir?

Deixa un comentari

La teva adreça de mail no es farà pública.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.